28
Mayıs
2024
Salı
BİLİM TEKNOLOJİ

Buluşun adı: Mustafa Naci Öztürk

Erke Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş. Türkiye Patent Enstitüsüne başvurup bir ismin marka olarak tescilini istemiş. Hem de 45 ayrı sınıf için. Bu, ticari bütün alanları kapsaması anlamına geliyor. Marka olması için başvurulan isim: Mustafa Naci Öztürk.

Aşağıdaki belge bunu gösteriyor.


Bilgi almak için görüştüğümüz Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Feza Fırat Mustafa Naci Öztürk’ün ERKE Araştırmaları Mühendislik Firmasının Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu söylüyor. Yani Erke’nin marka için başvurduğu isim aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı. Peki ERKE ismiyle çıkan firma neden Mustafa Naci Öztürk isminin marka olması için başvurmuş olabilir? Bunun da cevabını aşağıdaki belge gösteriyor. Belgeye göre, ERKE ismi, Mustafa Naci Öztürk ismi gibi 45 sınıfta alınamamış. Yukarıdaki belgede 45 sınıfta alındığı görülürken ERKE markasına 45 sınıfta alınamamış.


ERKE, Mustafa Naci Öztürk gibi iki 45 sınıfta yani ticari bütün alanlarda isim hakkı alamamış çünkü dünyada Erke ismini taşıyan dünyada başka iki marka daha var. Onların da belgesi aşağıda. Biri Çin’de bir tekstil firması diğeri de Erke Dış Ticaret Limited Şirketi.


Şimdi bütün gözler Mustafa Naci Öztürk’de.




samanyoluhaber.com/Mahir Etyemez
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 15:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA NACİ ÖZTÜRK IP: 88.253.51.xxx Tarih : 8.01.2009 19:03:07

kendi ismi mi merak etiğimden internette dolaşırken.Bu kıma rasladım.BÖYLE BÜYÜK BİR İCAT varsa kimler tarafından nasıl ve ne biçimde engellenmektedir.altarnatif enerji ninböylesine DEHASI sermayemi bulamaktadır. YOKSA GERCEKTEN BÜTÜN SAVAŞLARIN sebebi olan bu gücü çıkar çevreleri veya emperyalizm mi engellemektedir.miknatisle döngü enerji böyle bir şey varsa,bu dünyadaki tüm kirli savaşların durması demektir.öyleyse şu cahil kafamla sormadan edemiyeceğim.neden İNSANLIĞIN katili aranmıyor,savsata ise bunu çıkaran şarlatanlara hesap sorulmuyor.benim ordumun bakanımın,paşamın,bürokratımın,kulislerde ne işi var.kimler bizlerin şerefiyle oynuyor.yoksa ozaman çıkmamış olan ERGENOKON lularmı engelledi diye merak ettim.sermaye bulamıyorlarsa TÜRK ama ÖZTÜRK TÜRKİYEMİN insnları buna çare bulur açıklayın halkımıza bulun çareyi,bir avuc dolandırıcı deniz feneri tılsımı altında çare buluyorsa benim halkım çaresini bulur SAYGILARIMLA