16
Mayıs
2024
Perşembe
BİLİM TEKNOLOJİ

Gençlere iş fırsatı

CNN Türk'te yayımlanan İş Görüşmesi programının dünkü konuğu Intel Ortadoğu Türkiye Afrika Bölge Direktörü Ayşegül İldeniz'di. 

Üç bilgisayar mühendisliği öğrencisinin Intel'de çalışma fırsatı yakalamak için yarıştığı programda, Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Bilimleri son sınıf öğrencisi Aras Kubilay, Ayşegül İldeniz tarafından seçilen isim oldu. 

Her pazar akşamı saat 20:00'da yayınlanan İş Görüşmesi programına, her hafta farklı sektörlerden önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri katılıyor. 26 yaşını aşmamış, üniversite son sınıf ya da yüksek lisans öğrencileri, programa katılmak ve Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden birinde iş olanağına sahip olmak için www.insankaynaklari.com adresine yazılı ya da görüntülü özgeçmişlerini bırakıyor. 

Daha sonra programa katılan şirketlerin istediği kriterlere uygun adaylar arasından üçü, İş Görüşmesi'ne katılmak üzere seçiliyor.
Milliyet İK'nın ve insankaynaklari.com'un sponsor olduğu İş Görüşmesi programına bugüne kadar sırasıyla Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Borusan Holding CEO'su Agah Uğur, HP Türkiye Genel Müdürü Şahin Tulga ve Eczacıbaşı Holding CEO'su Erdal Karamercan katıldı. Programa katılan öğrencilerden 6'sı bu şirketlerde çalışma fırsatı yakaladı.
Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 10:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?