18
Mayıs
2024
Cumartesi
BİLİM TEKNOLOJİ

Hem evde, hem ofiste...

Almanya’nın en büyük genişbant cihazları üreticisi AVM tarafından üretilen DECT telefon FRITZ!Fon MT-F, Bircom distribütörlüğünde Türkiye’ye geldi. İlk bakışta standart bir DECT telefon gibi görünen ürün, akıllı telefonlarda rastlanan gelişmiş özelliklere sahip. Geniş renkli ekran, arka aydınlatmalı tuş takımı, geniş kapsama alanı, bebek telsizi, internet radyosu dinleyebilme, RSS ve e-postaları görüntüleyebilme FRITZ!Fon MT-F’nin benzersiz özelliklerinden sadece birkaçını oluşturuyor.

Yüksek çözünürlüklü geniş ekran
Hem sabit hat hem de VoIP görüşmelerinde kullanılabilen FRITZ!Fon MT-F, 320x240 piksel çözünürlüğe sahip renkli ekranıyla, piyasada bulunan birçok akıllı telefonla aynı görüntü kalitesini sunuyor. Geniş ekranın yüksek görüntü kalitesi sayesinde e-posta, RSS ve video podcast’lerin görüntülenmesi kolaylaşıyor. 300 isim kapasiteli telefon rehberine kaydedilen numaralardan gelen çağrılarda, arayan kişinin fotoğrafı ve adı ekranda görüntülenebilirken; arka aydınlatmalı tuş takımı loş ortamlarda konforlu bir kullanım sağlıyor.

180 saat bekleme, 10 saat konuşma süresi
Geniş kapsama alanı ile açık alanda 300, kapalı alanda ise 40 metreye kadar sinyal erişimi sağlayan FRITZ!Fon MT-F, alarm, çağrı yönlendirme ve bebek telsizi gibi kullanışlı işlevleriyle günlük hayatı kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Bebek telsizi özelliği, cihaz sessiz bir ortamdayken yüksek bir ses çıktığında devreye giriyor ve önceden tanımlanan telefon numarasını arayarak haber veriyor. Bu özellik aynı zamanda ortamdaki sıra dışı gürültülerin telefonla haber verilmesini sağlayan bir tür hırsız alarmı olarak da kullanılabiliyor. Ürünün bekleme süresi 180 saate, konuşma süresi ise 10 saate kadar çıkıyor.

Hem sabit hatta hem VoIP’de HD ses kalitesi
FRITZ!Fon MT-F, HD ses özelliği ile gerek sabit gerekse VoIP telefon görüşmelerinde doğal berrak ses iletimi sağlarken, güçlü ve kaliteli hoparlörü sayesinde ahizesiz kullanımda da HD ses kalitesi sunuyor. İnternet radyosu ve ses podcast yayınları cihazın üzerinde yer alan giriş aracılığı ile kulaklıkla dinlenebildiği gibi, hoparlörle dışarı da verilebiliyor.

Ergonomik kullanıma sahip kullanıcı dostu menüsü ile gelişmiş özelliklerinden yararlanmayı son derece kolaylaştıran FRITZ!Fon MT-F’nin çoklu telesekreter hizmeti, mesajlara uzaktan erişim, çağrı bekletme, çağrı aktarma ve yönlendirmeye ek olarak, üç katılımcılı konferans özellikleri, onu sadece ev kullanımı için değil, ofis kullanımı için de ideal bir cihaz yapıyor.

Yazılım güncellemeleri ile farklı özellikler eklenebilen ve DECT baz istasyonu içeren tüm FRITZ!Box ürünleri için mükemmel bir eklenti olan FRITZ!Fon MT-F, baz istasyonuna tek tuşla kolayca tanıtılabiliyor.

...
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2012 Çarşamba 23:23:12
Güncelleme :30 Mayıs 2012 Çarşamba 23:28:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?