16
Mayıs
2024
Perşembe
BİLİM TEKNOLOJİ

Media Markt çok iddialı

Teknomarket pazarına çarpıcı indirimlerle giren ve ilk mağazasının açılışından izdihama uğrayan Media Markt MS İstanbul’un Genel Müdürü Mustafa Altındağ, bu tür marketler arasındaki rekabetle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rekabette ‘kimin en iyi’ olduğuna müşterinin karar vereceğini belirten Altındağı, “Ama işte orada iddialıyız. Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de bir numara olma hedefimiz çok açık ve net mevcut” dedi.

HIZLA YAYILACAĞIZ

Mustafa Altındağ, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz şunu iddia ediyoruz; bugün teknolojide, plazma olsun laptoplar olsun bunları çok daha geniş kitleye yaydırabilmek. Her bütçeye uygun, bu yeni teknolojileri de fiyat yapısı olarak ayarlayabilirsek, Türkiye’de de bunların gelişmesini çok hızlı arttırabiliriz. Bence Media Markt buna ön ayak olacak. Yani alışılagelmişin dışına çıkacağız.” Mağazalarında sundukları 45 bin ürün içinden herkesin “mutlaka kendisine doğru gelebilecek tarzda ürün bulması”nın çok mümkün olduğunu vurgulayan Altındağ, geleceğe yönelik hedeflerini ise şöyle anlattı: “Açtığımız ilk mağaza bize göre ufak bir mağaza. Önümüzdeki dönem hedef, bunun neredeyse iki katı büyüklüğünde mağazalar açmak. 31 Ekim’de Eskişehir mağazamızı, daha sonra da kasım ayında Mersin mağazamızı açacağız. Ayrıca İstanbul’da, Avrupa yakası da dahil üzerinde çalıştığımız 2-3 proje var. Hızla yayılacağız. Türkiye’de bu kadar az mağazayla kalmayı düşünmüyoruz.”

Bugün
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 18:13:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?