19
Mayıs
2024
Pazar
BİLİM TEKNOLOJİ

Sitesini hacklediler!

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın da resmi internet sitesi hacklendi. Hackleyen grup, DHA'yı arayarak yine eylemleri hakkında bilgi verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Devlet Bakanı Mehmet Aydın'ın resmi internet sitelerini hackleyen sifreciler.net isimli grubun yeni hedefi Bakan Hayati Yazıcı oldu. Grup, Bakan Yazıcı'nın www.hayatiyazici.com.tr isimli resmi internet sitesinin iç kısmını hackledi. Hackerler, ana sayfanın sol tarafından bulunan fotoğraflar başlığının altındaki fotoğraf albümü kısmını hackledi. Hack işleminin ardından DHA'yı arayan hackerler, eylemi gerçekleştirdiklerine dair bilgi verdi.

Bakan Yazıcı'nın da sitesine not koyan hackerler, o notta şunları kaydetti:

"Biz geldik Hayati bey. Siz bakanmışsınız ama bakıpta göremeyenlerdensiniz. Görmüş olsaydınız bu Türkiye böyle olmazdı. Size diyecek laf kalmadı. Sadece sisteminizi hackliyorum o kadar. Sistemleriniz çok başarısız, yardımcı olalım. ... adresini ekle, açığını kapatalım. Bu arada arkadaşlarına uğrayacağım ihmal etme. Onlar da sitelerine iyi baksınlar! Ama bakanlar ne kadar görebilirlerse, anlayana!"

DHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2010 Cumartesi 16:58:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?