22
Mayıs
2024
Çarşamba
BİLİM TEKNOLOJİ

TTNet ADSL'de değişim dönemi

TTNET'in önümüzdeki günlerde ADSL hizmetinde indirime gideceği bilgisinin kulislerde kulaktan kulağa dolaştığını Haziran sonunda duyurmuştuk.

Duyumlara göre, 256Kbit sınırsız erişim seçeneğinde hızın, fiyat değişmeden, 1Mbit sınırsıza yükseltileceği ve 4 Mbit seçeneğinin de tarifeye ekleneceği bekleniyordu.

Telekom'un planlarına göre, 1 Temmuz'dan itibaren yeni tarifelerin devreye girmesi gerkiyordu ancak yeni aldığımız duyuma göre tarifeler onay almak üzere Telekomünikasyon Kurulu'nda inceleniyor. Kararın rekabete ve Telekom'un sözleşmelerine aykırı olmadığının tespit edilmesinin ardından yeni fiyat tarifesinin resmen duyurulacağını bekliyoruz.

Söz konusu gelişme gerçekleşirse, "çağın çok gerisinde" kalan hız ve fiyat seçenekleri nedeniyle rahatsızlıklarını dile getiren kullanıcıları memnun edecek bir adım atılmış olacak.

2006'yı 5 milyar dolar ciro ile kapatarak Türkiye'nin en büyük bilişim şirketi olan Türk Telekom'un yapacağı indirim ve tarife düzenleme haberlerini  iletmeye devam edeceğiz.

TTNet ADSL'de ÖnerKazan! Dönemi

TNet'in başlattığı ÖnerKazan! kampanyası ile, hem arkadaşını TTNet ADSL'le tanıştıran, hem de arkadaşı sayesinde TTNet ADSL'le tanışanlar 5 YTL indirim kazanıyor. TTNet ADSL'le yeni tanışan arkadaş, başka arkadaşlarını tanıştırırsa, kazanmaya devam ediyor.

Katılmak için yapılması gerekenler:

ADSL abonesiyseniz buraya tıklayarak ekrana getirebileceğiniz sayfada ilgili alana ADSL hizmet numaranızı giriyorsunuz. Daha sonra karşınıza çıkacak penceredeki ilgili alana, arkadaşınızın telefon numarasını girerek önerinizi yapıyorsunuz ve arkadaşınızın oturduğu yerde ADSL hizmeti varsa, kampanya için geçerli referans numarası size ve arkadaşınıza e-posta ile gönderiliyor.

Arkadaşınız bu referans numarasıyla Türk Telekom Ofisleri'ne giderek aboneliğini başlatırsa hem siz, hem de arkadaşınız ilk faturada 5 YTL indirim kazanmış olacaksınız. Yeni abone olan arkadaş da, başka arkadaşlar önererek 5 YTL kazanmaya devam edebiliyor.

Kampanya detayları:

5 YTL indirimi, arkadaşınız referans numarasıyla TTNet ADSL abonesi olduğu takdirde kazanabiliyorsunuz. Referans numarasının geçerlilik süresi 31 gün olarak belirlenmiş ve bir fatura döneminde en fazla 3 arkadaşınızı önererek indirim kazanabiliyorsunuz.


CHIP Online Yorumu: "Yaz Fırtınası" Kampanyasından sonra kazan kaldıran mevcut ADSL abonelerinin, başlatılan bu yeni kampanyanın tam tersine ADSL aboneliklerini iptal ettirmek için girişimde bulunduklarını göz önüne alırsak, TTNet'in bu yeni kampanyasının ne derece ilgi görebileceğini az çok tahmin edebiliriz. Ancak sitemizden de duyurup merakla beklediğimiz ADSL tarifelerinde yapılabilecek bir indirim, bu durumu tersine de çevirebilir. Bekleyip göreceğiz...

 

CHIP Online
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 22:35:50
Güncelleme :5 Temmuz 2007 Perşembe 22:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?