18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

EĞLENEREK İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE VAR MISINIZ?

Hem şehrin göbeğinde, hem de yeşillikler içinde eğlenerek İngilizce öğrenmeye ne dersiniz?

English Garden İstanbul, ana dili İngilizce olan öğretmenlerle, bilardo, langırt, tabu oynayarak, barbekü yaparak, havuza girip, gitar eşliğinde İngilizce şarkılar söyleyerek, en önemlisi gerçek yaşam ortamında eğlenerek İngilizce öğrenmeyi kursa katılmak isteyenlere artık % 10 indirm fırsatı ile sunuyor…

Eğer çocuklarınız “Ne yaparsam yapayım İngilizce öğrenemiyorum!” diyenlerdenseniz, English Garden İstanbul tam size göre. Artık uzun süreli kayıtlar yapmayıp, sadece gramer kuralları öğrenip, boşluk doldurmuyor, gerçek hayatta kullanılan İngilizceyi gerçek hayatta yaşayarak eğlenerek öğreniyorsunuz.

İngilizce öğrenenlerin en çok yakındığı ‘konuşmada akıcı olamama’ problemini çözmek için 2005 yılında kurulan English Line, konuşmadaki akıcılığın; sürekli gramer kuralları ezberleyerek, test çözerek ya da boşluk doldurma aktiviteleri yaparak değil, İngilizceyi gerçek ortamında kullanarak, yanlışlar yaparak, yani yaşayarak öğreneceğiz “az teori bol pratik” üzerine yoğunlaştı. Sınıf aktivitelerinde mümkün olduğunca gerçek yaşam durumları taklit edilerek dil kullanımı üzerine odaklanıldı ve 2009 Haziran ayında bunu bir adım ileriye taşıyarak “English Garden Istanbul”u yarattı!

Her iki yakaya da oldukça yakın olan Kavacık’ta yeşillikler içinde, doğayı doyasıya yaşayacağınız merkezinde, sıra dışı, yepyeni ve çok eğlenceli bir sistemle İngilizce öğreten English Garden, hem çocuklarınız hem de sizler için özel programlar uyguluyor. English Garden İstanbul’da, ana dili İngilizce olan öğretmenlerle, bilardo, langırt, tabu oynayarak, barbekü yaparak, havuza girerek, gitar eşliğinde İngilizce şarkılar söyleyerek zaman geçiriyor ve gerçek yaşam ortamında İngilizce konuşmaya başlıyorsunuz.
English Garden İstanbul Merkez Ofis

İnönü Caddesi, Ar Plaza E Blok Kat: 3 Kozyatağı
Tel: (0216) 380 74 94 - Faks: (0216) 380 74 95

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2010 Pazar 21:00:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?