18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Adana'da bir taciz skandalı daha

MÜDÜR YARDIMCISI, 3 ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI

Adana'da bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan kimya öğretmeni, 3 öğrenciyi elle ve sözle taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesinde bulunan bir lisede meydana geldi. İddiaya göre, lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan kimya öğretmeni H.Ö. (43), okulda B.K. (15), H.A. (14) ve Z.P.'yi (14) elle ve sözle taciz etti. Kız öğrenciler bu duruma ailelerine bile anlatamadı. Ancak dün Adana'da 3 öğrencisini elle taciz iddia ettiği ileri sürülen bir ilköğretim okulu öğretmeninin tutuklandığını gazetelerden öğrenen kız öğrenciler yaşadıkları olayı ailelerine anlattı. Aileler İl Emniyet

Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne gelerek şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis okula giderek müdür yardımcısını gözaltına aldı. H.Ö. suçlamaları kabul etmedi. Müdür yardımcısı küçük yaştaki kız çocuklarına cinsel istismardan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan Adana'da dün de merkez Yüreğir ilçesindeki bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan H.K., yaşları 15, 10 ve 7 olan 3 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.

MÜDÜR YARDIMCISI, 3 ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2010 Cuma 16:23:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?