19
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Adıyaman'lı eğitimciler Roma'da

Adıyaman'da Çatbahçe İlköğretim Okulu temsilcileri, Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından yürütülen, 'Gizli Hazine' (The Hidden Treasure) başlıklı projenin toplantısına katılmak üzere İtalya'nın başkenti Roma'ya gitti. 

Sincik İlçesi Çatbahçe İlköğretim Okulu temsilcileri 5 gün sürecek İtalya gezisinde çeşitli toplantılara katılacak ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı İtalyan eğitimcilerle Roma'da kutlayacak. AB Projeler Koordinatörü Engin İlhan, Çatbahçe İlköğretim Okulu Müdürü Kubilay Kurt ve 2 öğretmenin katılacağı okul ortaklığı toplantıları Belçika'nın Leuven kentinde BSGO De Appeltuin, İspanya'nın Valencia kentinde Gençana S.C.V. ve İtalya'nın başkenti Roma'da I.C. G. Montezemolo okullarında gerçekleştirilecek. 

AB Projeleri Koordinatörü Engin İlhan, İtalya'nın Başkenti Roma'da yapılacak toplantıyla ilgili olarak, "125 öğretmen ve bin 150 öğrencisi bulunan I.C.G. Montezemolo okulunda Sincikli eğitimciler, Adıyaman'ın tarihi ve doğal güzelliklerinin bulunduğu slayt gösterisini sunacak" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2006 Cumartesi 16:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali bayram IP: 85.107.89.xxx Tarih : 29.10.2006 23:43:56
hele şükür adıyaman ilimiz açılabildi dışarılara biraz bunu istiyorduk yekililerden sesimiz duyurmayı istiyorduk tabi daha tam olarak duyulmamış ama inşallah bundan sonra daha iyi olur yekililer biraz dahah duyarlı davaranırlar saygılar.....