22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Banka promosyonu ile okul yaptırdılar

Ordu'da eğitim camiası, maaşlarını aldıkları bankanın verdiği promosyonlarla ana okulu yaptırdı. 3 katlı ana okulu düzenlenen coşkulu bir törenle açıldı.

"Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası" kapsamında Utku Acun İlköğretim Okulu'nun bahçesindeki boş alana inşa edilen 'Eğitimciler Ana Okulu' Vali Said Vakkas Gözlügöl, protokol mensupları, kaymakamlar, daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada okul hakkında bilgiler veren Ordu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Uzun, 3 katlı, 450 metrekare alana inşa edilen ana okulunun 271bin YTL'ye mal olduğunu belirtti. 4 derslikli, 1 çok amaçlı salonu, 2 mutfağı, 2 idari bölümü olan okulun 3-6 yaş arası 150 öğrenciye hizmet vereceğini belirten Uzun, emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Vali Said Vakkas Gözlügöl de eğitim camiasının banka promosyonu ile okul yaptırmasının takdir edilecek bir hareket olduğunu belirtti. Öğretmenlerin bu davranışından çok duygulandığını kaydeden Vali Gözlügöl, "Elinize ayağınıza sağlık. Emeği geçenlere tebrik ve teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Gözlügöl, aynı proje ile diğer ilçelere de ana okulu yaptırmak için çalışmaların başladığını duyurdu. Konuşmaların ardından 'Eğitimciler Ana Okulu'nun açılış kurdelesini daha önce Ünye ve Fatsa'da iki ana okulu yaptıran hayırsever Hüseyin Çağatay kesti.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 12:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?