26
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Bolu'da fanatik okul

BOLU'DA FANATİK OKUL

Bolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından Sultanbey Köyü İlköğretim Okulu Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı lacivert renklere boyandı.

Yeni projelerle Bolu'da renkli görüntüler ortaya çıkaran Fenerbahçeliler Derneği bir ilke daha imza attı. Sultanbey Köyü'nde bulunan İlköğretim Okulu, Fenerbahçe'nin renkleri olan sarı laciverte boyandı. Bu güzel organizasyon için okulda tören düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve dernek üyelerinin katıldığı törende öğrenciler ve öğretmenlerde hazır bulundu.

Okullarının sarı lacivert renklere boyanmasında emeği geçenlere teşekkür eden ve okulu adına konuşan öğretmen Sefer Yıldız, "Bugün meslek hayatımın en mutlu günlerinden birini yaşamaktayım. Sultanbey Köyü İlköğretim Okulu'nda göreve başladığım ilk günden bugüne kadar öğretmen arkadaşlarımla birlikte öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmesi için çaba göstermeye çalıştık. Fakat bu sırada birçok imkansızlıklarla karşılaştık. Bu çabalarımız sırasında ilimizdeki birçok kurumumuz bize yardım etmekten hiçbir zaman geri kalmadılar. Okulumuzun çevre düzenlemesinde bize katkılarda bulunan Bolu İl Özel İdaresine, Bolu Belediyesi'ne, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Bolu Orman İşletme Müdürlüğü'ne, Atatürk büstünün ve Atatürk köşesinin hazırlanmasındaki katkılarından dolayı Bolu 2'inci Tugay Komutanlığı'na, okul binamızın, eklentilerinin ve köyümüzdeki oyun parklarının boyanmasındaki katkılarından dolayı Bolu Fenerbahçeliler Derneği'ne teşekkür ediyorum. Ayrıca bize her zaman destek olan Okul Aile Birliği'ne de teşekkür ediyorum" dedi.

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu da dernek olarak herkesin beğeniyle izleyeceği projeleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Bugüne kadar birçok değişik projemizi hayata geçirdik. Sultanbey Köyü İlköğretim Okulumuzun sadece binası değil oyun sahasındaki aletlere kadar her yer sarı lacivert oldu. Biz Fenerbahçeliler olarak hem Bolu'ya hizmet etmek hem de değişik çalışmalar yapmak için mesai harcamaya devam edeceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Törenin ardından ilköğretim okulu öğrencilerine içinde hediyeler bulunan Fenerium çantaları hediye edildi.

BOLU'DA FANATİK OKUL
BOLU'DA FANATİK OKUL
BOLU'DA FANATİK OKUL
BOLU'DA FANATİK OKUL
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2010 Cuma 13:41:02
Güncelleme :15 Ekim 2010 Cuma 14:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?