16
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

ÇOMÜ'de bahar şenliği

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından düzenlenen "12. Geleneksel Bahar Şenliği" Terzioğlu kampüsündeki standların açılışı ile başladı. 

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, Vali Yardımcısı Ali Partal ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın da katıldığı etkinlikte standları tek tek gezen konuklar öğrencilerin yaptıkları ürünlerden da alma fırsatı buldular. Standları gezerken Vali Yardımcısı Ali Partal ile birlikte tansiyonunu ölçtüren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, "Aslında şuan milletvekili adaylarının burada tansiyonunu ölçtürmesi gerekirdi. Bizim tansiyonumuz yerel seçimler öncesi ölçülmeli" dedi. Koyu Galatasaray taraftarı olan Başkan Gökhan ayrıca üniversiteler tarafından oluşturulan Galatasaraylıların standın da sarı kırmızı bayrak etrafından fotoğraf çektirdi. 

Bahar Şenliği ile ilgili açıklamalarda bulunan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdemir, ÇOMÜ Rektörlüğü öğrenci toplulukları ile organize edilen 12. Bahar Şenliği'nin başladığını belirterek, "Bu etkinlikler seyisinde öğrencilerimiz bir yandan eğitim ve öğretim olan mesleki yeteneklerini geliştirmeye çalışırken; diğer yandan da birlikte çalışma, sorun çözme, çözüm üretebilme ve ekip çalışmasına yatkınlık gibi yeteneklerini geliştirebiliyorlar. Böylece hem kendilerini geliştiriyorlar, hem de organizasyonları gerçekleştiren yöneticilerimize destek veriyorlar. 12 Mayıs tarihine kadar sürecek şenlikte bilimsel ve sosyal etkinliklere kadar çok farklı çalışmalar var" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2007 Perşembe 13:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?