22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

Doçent ve kızı trafik kurbanı

ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde, park yerindeki otomobiline gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Necati Samsun ile 6 yaşındaki kızı Şevval Samsun otomobil altında can verdi.

Kaza bugün akşam saatlerinde, Dolunay Mahallesi'nde meydana geldi. Sahil yolu kenarına otomobilini park eden Doç. Dr. Necati Samsun, ana okulundan kızı Şevval'i aldı. Baba- kız, evlerine gitmek için otomobillerine doğru yürümeye başladı. Yolun karşı kenarında park halindeki otomobile binmek için sahil yolundan geçmeye çalışan Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Necati Samsun, bu sırada elini bırakıp yola fırlayan kızı Şevval'in arkasından koştu. Doç. Dr. Necati Samsun ve kızı Şevval'e, kent merkezine doğru giden 38 yaşındaki Gazi Zorlu yönetimindeki 19 DE 019 plakalı otomobil çarptı.

Kazada Doç. Dr. Samsun olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan kızı Şevval ise kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekibi kaza yerine güvenlik çemberini alırken, Doç. Dr. Necati Samsun'un cesedi de ambulansla kızının cesedinin bulunduğu Fatsa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Gazi Zorlu gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 14:35:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?