22
Mayıs
2024
Çarşamba
EĞİTİM

İtalya'dan birincilik ödülüyle döndüler

İtalya'da düzenlenen "Thırd European Competıtıon Wrıtıng About Mıddle Age" yarışmasında birincilik ödülünü alan Bartın Anadolu Lisesi öğrencileri, Vali Vekili Dr. Celal Dinçer'i ziyaret etti.

"Orta Çağ Hakkında Yazmak" konulu İtalya'da düzenlenen "Thırd European Competıtıon Wrıtıng About Mıddle Age" yarışmasında birincilik ödülünü alan Bartın Anadolu Lisesi öğrencileri, İtalya'dan birincilik ödülünü alarak döndü. Okul Müdürü Salih Sarıman, öğretmenler Ayşe Yasemin Çakıroğlu, Nurgül Şener ve Yeliz Cesur, öğrenciler Dilek Dinçol, Güner Yılmaz, Emine Tomak, Gökhan Özcan, Cihan Sarıdemir, Buket Yazıcı, Okan Özdal, Esra Güzoğlu, Celil Ünal, Ayşe Ertekin, Zeki Kadıncı, Bahar Arslan, Hakan Dikyurt, Ali Aydın İtalya'ya giderek ödüllerini aldı.

Okul Müdürü Salih Sarıman ve yarışmada dereceye giren 3 öğrenci Vali Vekili Dr. Celal Dinçer'i ziyaret etti. Öğrencilerin başarılarından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Dr. Dinçer, "Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi ve Ticaret ve Sanayi Odamızın destekleri ile ödül törenine gönderdiğimiz siz öğrencilerimizin böyle bir başarıya imza atmanızdan dolayı büyük gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. Siz öğrencilerimizin gösterdikleri başarılara daha da yenilerini eklemeniz için Bartın Valiliği olarak sizlerin en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu yıl 3.'sü düzenlenen Uluslararası yarışmada derece alan öğrenciler, önümüzdeki yıllarda başarılarını sürdüreceklerini belirtirken, Vali Yardımcısı Dr. Celal Dinçer'e katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 19:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?