19
Mayıs
2024
Pazar
EĞİTİM

Öğretmenin seks mesajları

İngiltere’de 54 yaşındaki öğretmen asistanı 14 yaşındaki bir erkek öğrenciyle 2 sene ilişki yaşadı. Ailesi, cep telefonundaki seks mesajlarını görünce kadına dava açtı. 

Bir çocuk annesi Linda Ginnetta çalıştığı okulda okuyan 14 yaşındaki bir erkek çocuğuna birlikte sinemaya gitmeyi teklif etti. 

Sinemada çocukla yakınlaşan Ginnetta sonraki günlerde çocuğa seks mesajları gönderdi. Çocuğun da mesajlarına cevap vermesiyle görüşmeye başlayan ikili bir süre sonra seks yapmak için buluşmaya başladı. İki sene boyunca devam eden ilişkileri çocuğun ailesi cep telefonundaki seks mesajlarını görünceye kadar devam etti. 

Yasak ilişkinin ortaya çıkmasının ardından çocuğun ailesi mahkemeye başvurdu. Şimdi 16 yaşında olan çocuk mahkemeye verdiği ifadesinde sinemaya gittikleri gün Ginetta’nın kendisini bir duvara yaslayarak öptüğünü söyledi. Cinselliği ilk kez Ginetta ile yaşadığını belirten çocuk sözlerine şöyle devam etti: ‘Beni öptü. Şok olmuştum çünkü daha önce kimseyle öyle öpüşmemiştim. Linda genellikle votka-kola içer sonra da bana teklif ederdi. İçkilerimizi içtikten sonra sevişirdik. Bir keresinde evinde seks yaparken aniden kızı geldi. Linda beni dolaba sakladı’. 

Ginetta’nın hakkında söylenen tüm iddiaları reddettiği bildirildi.
aa
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2006 Cuma 10:01:46
Güncelleme :15 Aralık 2006 Cuma 10:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?