16
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

Sözleşmeli öğretmen atamaları tamam

Milli Eğitim Bakanlığı 2007-1 kapsamında başvuruda bulunan ve sözleşmeli çalışmayı kabul eden adaylar arasından yaklaşık 5 bin öğretmenin atamasını yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 4 bin 975 sözleşmeli öğretmen atadı. Atamalar, 2007-1 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atamaları kapsamında başvuruda bulunan ve ''kadroya atanamadığım takdirde sözleşmeli olarak görevlendirilmek istiyorum'' seçeneğini işaretleyen 11 bin aday arasından yapıldı.

Sözleşmeli öğretmen görevlendirmeleri, adayların alanında sahip olduğu KPSSP10 puan üstünlüğü esas alınarak, birinci hizmet bölgesi kapsamındaki illerden başlanarak, A, B, C, D ve E sınıfı ilçelerindeki eğitim kurumları olacak şekilde bilgisayar kurasıyla belirlendi

. Atama sonuçları, bakanlığın ''personel.meb.gov.tr'' internet adresinden öğrenilebilecek. Sözleşmeli öğretmen olarak görevlendirilenlerin isim listesiyle sözleşmeli öğretmen görevlendirme onayları, görevlendirildikleri il milli eğitim müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecek.

Sözleşmeli öğretmenler, 2007-1 Öğretmenlik İçin Başvuru ve Atama Kılavuzu'nda belirtilen göreve başlarken istenecek belgelerle birlikte yarından itibaren görevlendirildikleri il milli eğitim müdürlüklerine başvurarak göreve başlayabilecek.
AA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2007 Perşembe 21:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Süleyman KARAEL IP: 85.101.85.xxx Tarih : 16.02.2007 01:42:41
YA, BU MEMLEKETİ ANLIYAMIYORUM BEN ARKADAŞ. BU İNSANCAĞIZLARA DÖRT YIL OKUL OKUTUYOSUN. BİR TON MASRAF YAPTIRIYOSUN. OKULLARINDAN MEZUN OLUYOLAR YILLARCA ATAMA BEKLİYOLAR. YOK EFENDİM KPSSP İMİŞ YOK OYMUŞ, YOK BUYMUŞ. KPS MUHABBETİ OLACAKSA ÜNİVERSİTEYİ NİYE OKUTUYOSUN, ÜNİVERSİTEYİ OKUTACAKSAN, KPS'Yİ NEREDEN ÇIKARIYOSUN. BU RESMEN PARA TUZAĞI ARKADAŞ. SEN 4 YIL ÜNİVRSİTE OKUYACAKSIN, BİR YERE ATAMAN YAPILMADIĞI YETMİYORMUŞ GİBİ HER YIL KPS'YE GİRECEKSİN, YOK PUANIN TUTMADI BİDAHA. BÖYLE SAÇMALIK OLUR MU ARKADAŞ YAA. BU VATANDAŞ HEP BÖYLE SAÇMA SAPAN DÜZENLERLER Mİ MÜCADELE EDECEK? BİR ANA BABA OKUTTUĞU EVLADININ BİR GÖREVE BAŞLADIĞINI MEZAR DA MI GÖRECEK? YAZIK YAZIK VALLAHİ ÇOK YAZIK. VATANDAŞTAN PARA KOPARMAK İÇİN NE GEREKİRSE YAPILIYOR. ALLAH SONUMUZU HAYIRLARA İHSAN EYLESİN. HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYANLARI DA BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.