17
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Türkiye'de bir ilk...

Öğrencileri için ücretler ve ödeme koşulları konusunda çeşitli kolaylıklar sağlayan Kavram Meslek Yüksek Okulu (MYO) ilk tercihlerinde Kavram MYO’ya yer veren adaylara, %50’ye kadar varan oranlarda verdiği sıralama burslarının yanı sıra Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

Kavram Meslek Yüksekokulu “Eğitim ve Spor El Ele” projesi kapsamında herhangi bir spor dalında amatör lisansa sahip öğrencilere eğitim ücreti üzerinden %50 burs imkanı sağlıyor. Bu burstan yararlanmak için gereken tek şey herhangi bir spor dalında lisansa sahip olmak.

TERCİH DANIŞMA GÜNLERİ
Ba arada, Kavram’ da Tercih Danışma ve Tanıtım Günleri büyük ilgi görüyor. Aşçılıktan dış ticarete; sağlık kurumları işletmeciliğinden Çocuk gelişimine kadar 17 farklı alanda ön lisans eğitimi veren İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu, bu yıl da üniversite adaylarının tercihlerini doğru yapması, kariyerlerini belirlerken etkin yönlendirilmeleri için Zincirlikuyu ve Ümraniye Yerleşkeleri ile birlikte İstanbul’da toplam 5 noktada Tercih Danışma ve Tanıtım Günleri düzenliyor.

...
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2012 Pazar 19:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?