28
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Üniversitelerde "tanıtım günleri"

Üniversite adayları hangi üniversite ve bölümde okumak istediklerini kararlaştırmaya çalışırken, üniversiteler de öğrenci çekebilmek için "Tanıtım Günleri" düzenlemeye başladı.

"Tercih" kararsızlığı yaşayan adaylar, okumayı düşündükleri üniversiteleri ve bölümleri ziyaret ederek, öğretim üyeleriyle doğrudan görüşerek, tercihlerini netleştirme fırsatı bulabilecekler.

Üniversiteyi ziyaret edemeyecek durumdaki adaylar, istedikleri tüm bilgilere internet sitelerinden ulaşabilecekler.


ODTÜ


ODTÜ, lisans programlarını tanıtabilmek, gelecekteki meslek ve kariyerler konusunda adayları aydınlatmak amacıyla 24-26 Temmuz 2006 tarihleri arasında "6. ODTÜ Tanıtım Günleri" düzenledi.


Bilkent Üniversitesi


Bilkent Üniversitesi'nde 17 Temmuz'da başlayan tanıtım turları 11 Ağustos'a kadar sürecek. Bu dönemde üniversiteyi gezmek ve programlar hakkında bilgi almak isteyen veliler ile adaylara, rehber öğrenciler ve öğretim üyeleri yardımcı olacaklar.


Hacettepe Üniversitesi


Hacettepe Üniversitesi'nde adaylara tercihlerinde ve kariyer planlamasında yol göstermek amacıyla 27-28 Temmuz günlerinde Beytepe Yerleşkesinde 09.30-16.30 saatleri arasında "Tanıtım Günleri" düzenlenecek.


Gazi Üniversitesi


Gazi Üniversitesi, adaylara programları tanıtmak, puanlama ve yerleştirme konularında bilgi vermek ve meslek seçimi ile kariyer planı konusunda rehberlikte bulunmak amacıyla 25-26 Temmuz günlerinde "Tanıtım Günleri" düzenleyecek.


Ankara Üniversitesi 

Ankara Üniversitesi adaylar için internetten sesli tanıtım yapıyor.

Atılım Üniversitesi 26-28 ve 31 Temmuz ile 2 Ağustos günlerinde "Tanıtım Günleri" organize edecek. Başkent Üniversitesi'nde bugün başlayan "Tanıtım Günleri" 11 Ağustos'a kadar sürecek.

Çankaya Üniversitesi de bugünden itibaren adaylara "tercih danışmanlığı ve rehberlik hizmeti" vermeye başladı.

TOBB Üniversitesi 4 Ağustos'a kadar 10.00-17.00 saatleri arasında adaylara hizmet verecek.

Ufuk Üniversitesi'nde "Tanıtım Günleri" 25 Temmuz'da başlayacak.



aa
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2006 Perşembe 14:41:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?