16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

24 saat açık sanal oto pazarı

arabam.com, sıfır kilometre araç satışındaki gücünü pekiştirecek bir projeyi hayata geçirdiğini duyurdu. 

Tanınmış 8 markanın tüm ürün gamına arabam.com üzerinden ulaşıp satın almak artık mümkün.

24 saat açık sanal oto pazarı arabam.com, sıfır kilometre otomobil satışına yönelik olarak bir süredir yürüttüğü iddialı bir projeyi hayata geçirdi. Proje ile Alfa Romeo, Fiat, Renault, Honda, Nissan, Citroen, Peugeot ve Skoda gibi dünyaca tanınmış 8 markanın 200’e yaklaşan bayiden meydana gelen satış ağı, arabam.com sistemine dahil oldu.

Gelecek günlerde marka ve bayi sayısını artırmayı planlayan sitenin satış direktörü Ercan Cingi konuyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: “Pek çoğumuz otomobil satın alma kararını çevremize danışarak sonuçlandırıyoruz. arabam.com’un öncelikli hedefi, tüketicinin çevresindeki o ‘bir bilen’ olarak kabul edilen kahramanın yerini almak. arabam.com’un yeni iş programında, akla gelen tüm sorulara çözüm bulabilmek mümkün. Sıfır kilometre otomobilin teknik özelliklerinden donanım ayrıntılarına kadar her türlü bilgi veritabanımıza eklendi. Günümüzün yoğun iş temposu nedeniyle yaşanan zaman problemini ortadan kaldırarak, otomobil satın alma sürecini hızlandırmayı planlıyoruz. Tüketicilere gerek indirimlerle, gerekse promosyonlarla kârlı çıkacağı bir ortam yaratacağız.”

Sıfır kilometre araç satın almak isteyen kişiler, arabam.com’a girdiklerinde fiyat, donanım ve diğer spesifik özellikleri tek bir ekranda izleyebiliyor. Satın almayı düşündüğü aracı başka marka ve modellerle kıyaslayabiliyor, ayrıca, satıcıya ikinci el aracıyla ilgili teklifte de bulunabiliyor. Geri dönüş için bayi ile bizzat irtibat kurabiliyor ve özel promosyonlar kazanabiliyor.

arabam.com Hakkında

Milliyet gazetesinin alt portalı olan arabam.com, misyonunu “24 saat açık sanal oto pazarı olmak şeklinde tanımlamaktadır. Günde ortalama 150 bin ziyaretçiyi çeken ve ayda yaklaşık 15 bin aracın satışına aracılık eden sitede açık artırma hizmeti de sunulmaktadır. 



kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 18:48:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?