20
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Annesine teslim ettiler

Gelin Adana’daki düğününden kaçar, yanında çantası, parası yoktur. Trabzon’daki annesi Back-Up’ı arayıp “Kızımı bulun” der. Adana sokaklarına çıkan Back-Up ekipleri gelini bulur.

Ancak aksilikler nedeniyle Trabzon uçağına yetişilemez, anne “kızımı otele götürmeyin sizin yanınızda kalsın” ister. Gelin hanım geceyi Back-Up’ın anlaşmalı şirketlerinden birinin ofisinde geceyi geçirir. Ertesi gün uçağa binilir ve Trabzon’a götürülüp annesine teslim edilir.

Bu olayı Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, Back-Up şirketinin faaliyetlerinin tanıtıldığı basın toplantısında anlattı. Alanında dünyanın ilk paketi olarak adlandırılan Back-Up, yol yardımından konut yardımına, tıbbi destek hizmetlerinden hukuk danışmanlığına, her türlü bilgilendirme ve organizasyonel hizmeti veriyor.

YURTDIŞI TEMASLARI BAŞLADI

Back-Up’ın kısa zamanda gösterdiği performans nedeniyle grubun dinamosu olduğunu ve yabancıların da dikkatini çektiğini kaydeden Boyner, “Yurtdışından üniversite ve danışmanlık şirketleri bizi incelemeye geliyor. Biz de dışarıda bu işi yapabilir miyiz diye düşünüyoruz” dedi. Boyner, “2007 ciromuz yaklaşık 20 milyon, yıl sonu hedefimiz ise 60 milyon YTL. Bir şirketin başarılı olması için çok müşteri ve para kazanmak gerekir. Bu ikisi de Back-Up’ta var. Planladığımız gibi giderse 2010’da halka açılabiliriz” dedi.


Şoray’ın kaç beni var?


Sevgilisi Ankara’dan Eskişehir’e giden biri, “Sevgilimin canı Whooper mönü istiyor” dedi. Araç yolda durdurularak mönü teslim edildi.

Anne karnındaki bebeklerinin kalp atışlarını dinlemek isteyen ailenin evine gece stetoskop gönderildi.

Önemli bir toplantısı nedeniyle çocuğunun veli toplantısı gidemeyen üyemizin yerine toplantıya katılarak öğretmenlerle görüşmeler yapıldı.

Trafikte sıkışan ve acıkan çocuğa yiyecek götürüldü.

“Türkan Şoray’ın yüzünde kaç tane beni var” sorusuna yanıt verildi.



--------------------------------------------------------------------------------

81 ile hizmet veriliyor

BACK-Up Genel Müdürü Pınar Massena “Şu anda günlük telefon ortalamamız 650’ye ulaştı. Türkiye’nin 81 ilinde 5 binden fazla tedarikçiyle hizmet veriyoruz” dedi. Massena, eğlence, moda, iş hukuku, turizm konularında da uzmanlardan danışmanlık hizmeti aldıklarını da söyledi.

Akşam
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 17:54:28
Güncelleme :16 Şubat 2008 Cumartesi 17:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?