31
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Aras Cargo öksüz kaldı

Aras Holding'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras, hayatını kaybetti.


İş dünyasının tanınmış isimlerinden biri olan ve kargo taşımacılığı sektörünün duayenlerinden sayılan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aras (50), kansere yenik düştü. Bir süredir kanser tedavisi gören Aras, akşam saatlerinde Anadolu Sağlık Merkezi'nde hayatını kaybetti. Celal Aras, 1979 yılında kurduğu Aras Dağıtım ve Pazarlama şirketini zaman içerisinde geliştirerek, Aras Holding A.Ş., Aras Cargo A.Ş., Fillo Kargo, Aras Kurye A.Ş., Aras Offset A.Ş., Aras Sigorta Brokerliği A.Ş., Aras Tour A.Ş., Aras Hotel., Aras Logistigs A.Ş., Aras Güvenlik ve Catering Hizmetleri A.Ş., Aras Dağıtım ve Pazarlama Ltd.Şti. gibi şirketleri Aras Holding çatısı altında topladı.


Hizmet verdiği süre boyunca Türk kargo sektörünün uluslararası standartlara ulaşmasında vizyoner kimliği ile son derece önemli roller üstlenen Celal Aras, 2 dönem Türkiye Kargo İşletmecileri Derneği başkanlığını üstelendi.

Geçtiğimiz yıllarda Fenerbahçe yönetiminde de görev alan Celal Aras, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü ve FB 1907 Derneği üyesiydi. Evli ve 2 çocuk babası olan Aras'ın cenazesi 1 Şubat Cuma günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na
defnedilecek.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 03:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?