18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Bu sene atak yaptılar

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı sanatçılar içindeki ilk 25’i yayımladı. Sanatçılar listesinde Türkiye rekortmenliği Seda Sayan’ın. Geçen yılın vergi şampiyonu Acun Ilıcalı ise ikinci sırada yer alıyor.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı sanatçılar içindeki ilk 25’i yayımladı. Listede Sultan Süleyman rolüyle bilinen Halit Ergenç, 13’üncü sırada yer aldı. Ergenç’in gelir beyanı 2.5 milyon lira. Ödeyeceği vergi ise 745.8 bin lira. Ergenç geçen yıl listede yoktu.

Bu yılın listesinde sürpriz isimler de var. Sunucu Burcu Esmersoy İstanbul’daki sanatçılar arasında 1.6 milyon liralık beyanı ile 24’üncü sırada yer alıyor. Esmersoy’a tahakkuk eden vergi de 538.5 bin lira.

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı bu yılki listede 14’üncü sıraya yükseldi. Necati Şaşmaz’ın beyanı 2 milyon lira oldu. Engin Altan Düzyatan da listeye girenlerden. Geçen yıl listede olmayan Huysuz Virjin Seyfettin Dursun da 23’üncü sırada.

Cem Yılmaz’ın İstanbul genelinde üçüncü olduğu listede, Ata Demirer 11’nci sırada. Demirer’in beyan ettiği gelir 2.4 milyon lira. Yine Şafak Sezer de 15’inci olarak sanatçılar arasında rekortmenler listesine girdi. Şafak Sezer’in beyan ettiği gelir 2 milyon lira. Sanatçılar arasında da bir kişi isminin açıklanmasını istemedi.

Genelde Semahat Arsel

İstanbul vergi rekortmenleri genelinde ise Semahat Sevim Arsel Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da yine rekortmen oldu. Geçen yıl Futbol Federasyonu başkanlığını yapan Mehmet Ali Aydınlar'ın da bu yıl 90'ıncı sıradan listeye girmesi dikkat çekti

Vatan
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2012 Cuma 10:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?