22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Carlos'un tek taşı Atasay'dan

Mücevher sektöründe 70’inci yılını kutlayan Atasay Kuyumculuk’un Bağdat Caddesi’ndeki mağaza açılışı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’un katılımıyla şova döndü. Açılışta Atasay Kuyumculuk’un CEO’su Cihan Kamer, Carlos’a kendi imalatları olan 10 bin YTL’lik pırlanta küpenin de aralarında bulunduğu mücevher seti hediye etti. Mağazada bulunan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Cihan Kamer’e ‘Şimdi herkese birer tane küpe takacaksın değil mi?’ diye espiri yapınca Fenerbahçe Başkanı Yıldırım’dan ‘Alem adamsın başkan’ cevabı geldi.

Mağaza açılışında konuşan Cihan Kamer, Atasay’ın kendisine hedef olarak uluslararası bir marka olmayı seçtiğini söyledi. Kamer, 2007 yılı içerisinde Türkiye genelinde 21 mağazayı devreye soktuklarını ve son açılışla birlikte 115’inci mağazaya ulaştıklarını söyledi. 2008’de 40 mağaza daha açmayı planladıklarını kaydeden Kamer, şunları söyledi: ‘70’inci kuruluş yıldönümümüz onuruna şubat ayında lüksün demokratikleştirilmesi yolunda ve tek taşı daha ulaşılır kılmak adına ‘tek taşta 36 taksit’ kampanyasını başlattık. Sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek yüzde 50’ye varan fiyat avantajı sunduğumuz outlet mağazamazı açtık. Ağustos ayında maliyetine satış dönemini başlattık.’


New York’ta da mağaza açacak

ATASAY CEO’su Cihan Kamer, ilk butik konseptli mağaza olan Atasay Boutique’i ekim ayında İstinye Park’ta tüketicilerle buluşturduklarını da söyledi. Cihan Kamer, 2010 yılına kadar yurtiçinde 50 yurtdışında da 50 olmak üzere toplam 100 mağaza açmayı hedeflediklerini de belirterek, ‘Aynı zamanda 2010 sonuna kadar New York, Milano, Tokyo, Moskova, Şangay gibi dünya moda merkezlerinde mağaza açmayı istiyoruz’ diye konuştu. Atasay Kuyumculuk alanında dünyada da söz sahibi. Şirket yıllık 20 ton üretim kapasitesiyle dünyanın ilk 3 firması arasında yer alıyor. Şirket yıllık üretiminin yüzde 80’ini yaklaşık 60’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor.

Star
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 12:07:41
Güncelleme :24 Kasım 2007 Cumartesi 12:29:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?