24
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Cebit'teki tek alışveriş sitesi oldu

Bu yıl ilk defa Cebit Bilişim Eurasia’ya katılarak alışveriş sitelerinin fuara katılımı konusunda öncülük yapan Ekonomikticaret.com hem fuara ilk defa katılması hem de katılan tek alışveriş sitesi olması nedeniyle yoğun ilgi ile karşılandı.

Ziyaretçilerine alışveriş sitesinin tanıtımı yanında internet üzerinden yapılan pazarlıklı satış ve tax free gibi farklı uygulamaları hakkında da bilgiler veren Ekonomikticaret.com’un üzerinde özellikle durduğu nokta ise sitede uyguladıkları güvenlik önlemleri kapsamında kesinlikle kredi kartı bilgilerinin tutulmaması oldu.

Tamamen esnek ve güvenli bir yapıya sahip olan yazılım ve veritabanı kendine ait özel şifreleme sistemine sahip olup sitede bu şifreleme sistemi üyelik bilgilerini korumak amacıyla kullanılıyor. Fraud konusunda bankalarla yapılan ortak çalışmalar ile sistemde kredi kartı bilgisi kesinlikle tutulmuyor bu şekilde Ekonomikticaret.com da alışveriş tamamen güvenli şekilde yapılabiliyor.

Ekonomikticaret.com ortaklarından ve Galatasaray’ın eski kaptanlarından İsmail Demiriz de fuarı ziyaret ederek hem futbol severler hem de Ekonomikticaret.com kullanıcıları ile sohbet etti.

Fuar süresince sitede verilen hizmetlerin tanıtıldığı Ekonomikticaret.com standında Toshiba, Fujitsu Siemens, Sony Vaio gibi markalarda ürünlerini ziyaretçilerin kullanımına açarak tanıtma imkanı buldular. Ribat elektronik tarafında Türkiye’ye getirilen Piranha mp3 playerler ise özellikleri ve uygun fiyatı ile geçlerin dikkatini çekti.

Transdata’nın Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Digimemo Tablet de Ekonomikticaret.com standında tanıtılan ürünler arasındaydı. Yoğun ilgi gören Digimemo tablet günlük kullandığımız not defterine yazı yazar gibi kullanılabiliyor. Sayfalara resim, kroki çizilip, digimemo ile bu sayfaları hafızasına alarak pc ve notebook’a usb port ile aktarılabiliyor. El ile yazılan yazı ve resimleri bilgisayara aktararak değişik renk ve seçenekleriyle boyanabiliyor. Digimemo 8 mb hafızası ile 999 sayfayı hafızasında tutabiliyor
Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 10:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?