30
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Danone Türkiye'de fabrika açıyor

Danone Başkan Yardımcısı Jacques Vincent, 2010 yılına kadar faaliyete geçmesi planlanan bir fabrika açmak istediklerini bildirirken, AKP'ye yönelik kapatma davasının Türkiye’ye yönelik politikalarında bir değişiklik yaratmayacağını söyledi.

Dünya genelinde toplam 755 milyar dolar ciroya sahip 19 uluslararası şirketin üst düzey yöneticilerinin İstanbul’da bir araya geldiği 5’inci Yatırım Danışma Konseyi toplantısından gazetecilere konuşan Vincent, 2010 yılına kadar faaliyete geçmesi planlanan bir fabrika açmak istediklerini söyledi.

AKP'ye yönelik kapatma davasının Türkiye’ye yönelik politikalarında bir değişiklik yaratmayacağını dile getiren Vincent, “Biz buradayız, her şey oldukça iyi gidiyor. Siyasette her zaman iniş çıkışlar olabilir. Politikamızı değiştirmiyoruz ve uzun vadeli bakıyoruz” dedi.

Türkiye’de yüzde 10 büyüme planı doğrultusunda Türkiye’de yeni bir fabrika açma kararının yıl sonuna kadar alınmış olacağını belirten Vincent, fabrikanın 2010 yılına kadar faaliyete geçebileceğini söyledi.(

anka
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?