19
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

DiaSA 100 yeni Franchise verecek

DiaSA 100 yeni Franchise verecek

Franchise veren tek indirim marketi olan DiaSA, yeni girişimciler için 100 tane daha Franchise vermeyi planladığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kısa zamanda 200 franchise ile tüm dünyadaki DIA'lar arasında ikinci sırada yer alan DiaSA, franchise almak isteyenlere her türlü profesyonel danışmanlık hizmetini de sunuyor.

Yeni franchiselarla ilgili bilgiler veren DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza, "DIA'nın tüm dünyadaki büyüme stratejisinde franchising, yerel marketlerin gelişmesine katkı yapan önemli bir sistemdir. Bu paralelde Türkiye'de DiaSA'ya baktığımızda kendi alanında franchising veren tek markadır ve franchise mağazalarının sayısı her geçen gün hızla artmaktadır. Öyle ki geçen yıl bu yolla Marmara ve Ege Bölgesi'nde 100 yeni mağaza açıldı. Şu anda franchise mağaza sayımız 200'ü buldu ve bu sayı Türkiye'yi İspanya'nın ardından ikinci sıraya getirdi" dedi.

Franchise almak için koşullara da değinen Somoza şunları söyledi: "Öncelikle franchise almak isteyenlerin daha önceden mağaza sahibi olması gerekmiyor. Biz kendilerine mağaza yeri bulunmasında da destek oluyoruz. Bu noktada kendilerinden tek beklentimiz var: Kurumsal imaj uygulamalarımızı eksiksiz gerçekleştirmeleri ve kalite-uygun fiyat politikamızı devam ettirerek müşteri memnuniyetinin sağlanması."

Yatırım maliyetlerinin girişimci tarafından karşılandığı sistemde mağazaların net satış alanının 200-250 metrekare olması isteniyor. Franchise için yatırım yapanlardan kar payı, kira ve reklam gibi konularda ücreti alınmıyor fakat 2500 euroluk bir giriş bedeli isteniyor.
Yeni franchise almak isteyenler gerekli bilgilere www.diasa.com.tr ve 0212 329 39 51 ve 0212 329 39 55 nolu telefonlardan ulaşabiliyor.








 

..
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 14:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?