16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Doğan: Tereciye tere sattık

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, mobilyalarıyla ünlü İtalya'ya mal sattıklarını belirterek, "Tereciye tere sattık" dedi.

Sakarya'da Doğtaş Mabilya bayisi törenle açıldı. Törene Sakarya Valisi Hüseyin Atak, AK Parti Sakarya milletvekilleri Recep Yıldırım, Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ve çok sayıda davetli katıldı.

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, Doğtaş'ın 20 yıldır mobilya sektöründe yer aldığını belirterek, bayi sayısının 400 olduğunu söyledi.

46 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Doğan, şöyle konuştu: "İhracat yaptığımız ülkeler arasında İtalya da var. Yani tereciye tere satıyoruz. Doğtaş 10 bin kişilik bir aile oldu. 1 yıldır da 'Genç' adlı gençlere hitap eden markamız var. Yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi görüyoruz. Bu gün burada hem doğtaş, hem de Genç mağazamızı açmış olduk. İki mutluluğu bir arada yaşadık."

Doğtaş'ın daima müşterinin yanında olduğunu belirten Doğan, depremden sonra Adapazarı'nda kendi ürünlerini tercih eden evleri tek tek aradıklarını belirterek, zarar gören mobilyaları ücretsiz değiştirdiklerini sözlerine ekledi.

Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Adapazarı'nın hızla geliştiğini belirterek, depremin yaralarının sarıldığını ve her geçen gün yeni bir tesis yapıldığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran da Adapazarı'nın 5 yıl sonra AB ülkelerinden bile güzel bir şehir olacağını kaydetti.


Ertaş Mobilya tarafından Doğtaş ürünlerinin satıldığı bin 200 metre kare kapalı alana sahip mağaza Çark Caddesi Serdivan Yolu üzerinde bulunuyor.

cha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 17:03:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?