20
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

El Kadı kurbanı müfettiş

ABD’nin terörü destekleyen kişiler listesinde adı geçen Yasin El Kadı ile ilgili soruşturmayı yapmasının ardından, vergi kayıtlarına usulsüz bir biçimde girdiği öne sürülen Maliye Başmüfettişi Hamza Kaçar, iki yıl süren hukuk mücadelesini kazanarak, devlet memurluğuna döndü.

Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bazı siyasetçilerin hesaplarına girdiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve devlet memurluğundan çıkarılan Hamza Kaçar’a, soruşturmalar kapsamında sahte belge düzenlediği, görevini kötüye kullandığı suçlamaları da yapıldı.

PEŞPEŞE SORUŞTURMA: Görevden alındıktan sonra yürütmenin durdurulması ve kararın iptali için yargıya başvuran Kaçar, mahkeme kararıyla devlet memurluğuna döndü. Ancak hemen ardından Kaçar’a, disiplin cezaları verilmeye başlandı. Kaçar, "Göreve geç geldi, erken çıktı, kendisine götürülen tebligatı almadı, Teftiş Kurulu Başkanı hakkında tazminat davası açtı" gibi nedenlerle tam 8 kez disiplin cezasına çarptırıldı. Kaçar’ın maaşından kesintiler de yapıldı.

DÖNDÜKÇE ALINDI: Devlet memurluğuna mahkeme kararıyla dönen Kaçar’ın, bu kez görev yeri değiştirildi. Kaçar, Ankara’dan İzmir’e tayin edildi. Kaçar, İzmir’e gitmemek için yine dava açtı ve kazandı. Hakkında yürütülen idari soruşturmadan sonra ikinci kez devlet memurluğundan çıkarılması kararlaştırıldı. Bu karara da itiraz eden Kaçar, davayı yine kazandı.

DÜN GÖREVE BAŞLADI: İki kez devlet memurluğundan çıkarılan, sekiz kez disiplin cezasına çarptırılan, bir kez görev yeri değiştirilen Kaçar, açtığı tüm davaları kazandıktan sonra dün yeniden görevine başladı. 




















Kişisel Ürünler
Güçlü Performans Sağlar.
Kalıplaşmış Tecrübelerin Dışına
Çıkmak İçin; Doğadan Gelen Güç.
www.virilitypills.tv

Vigrx Yetkili satıcısı
Geliştirici,Uyarıcı,Doğal güç
Şok Fiyat Taksit.Gel-Gör-Al
www.fmsaglik.com


Erkeklere Özel Ürünler.
Geciktirici,Uyarıcı ve Geliştirici
Maksimum Güç,Maximum Heyecan
www.vigrxturkiye.com

Saygı ÖZTÜRK/hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 09:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?