16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

En iyi balayı otelleri

hangiotel.com, balayı çiftleri için özel fırsatlar sunan tesisleri aynı çatı altında topladı.

Müşteriler ile oteller arasında köprü vazifesi gören hangiotel.com, balayı çiftlerinin işlerini çok kolaylaştıracak bir hizmeti hayata geçirdi. Balayı çiftlerine özel fırsatlar sunan oteller, hangiotel.com’da bir başlık altında toplandı. Böylece yeni evli çiftler artık acente acente dolaşarak zaman kaybetmeyecek. 

En İyi Balayı Otelleri hangiotel.com’da

hangiotel.com’da ilgili linki ziyaret eden çiftler, balayı çiftlerine uygulanan indirimli fiyatları ve alabilecekleri özel hizmetleri derli toplu olarak bir arada görebiliyor ve seçimlerini çok daha kısa sürede ve tereddüt yaşamadan yapabiliyor.

Yeni hizmetle ilgili olarak görüşlerini açıklayan hangiotel.com Site Direktörü Turgut Tuna şunları söyledi: “Bu çalışma ilk defa bu kadar kapsamlı olarak yapılıyor. Şu anda ortalama 100 balayı kategorisine özel indirim veren otelimiz mevcut. Bu tesisler, Akdeniz ve Ege ağırlıklı olarak değişik bölgelerde bulunuyor ve müşterilere bölge bazında da çok seçenek sunuyor.”

hangiotel.com Hakkında

Milliyet gazetesinin alt portalı olan hangiotel.com, müşteriler ile oteller arasında bir köprü olmak amacı ile kurulmuştur. Tesis ve müşterilere karşı tarafsız hizmet vermeyi ilke edinen şirket, bu nedenle yapılan rezervasyonlar üzerinden herhangi bir komisyon almamaktadır. Müşterilerin diledikleri tesise güvenle rezervasyon yapmaları için üye olmak isteyen tesisleri bir bir gezen hangiotel.com ekibi, kaliteli hizmet sunabilecek tesisleri sistemine dahil etmektedir.

kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2007 Cuma 18:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?