16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Erken rezervasyonda indirim

Erken rezervasyonda yüzde 15 indirim avantajı...

Tatil merkezlerinde havalar ısınırken, otel ve tatil köyleri de sezona kampanyalarla başladı. Kararını çabuk verenler için yüzde 15'e varan indirimler söz konusu...

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Ahmet Barut, yerli turistin erken rezervasyon indiriminden yararlanmasını istediklerini söyledi. 

Ahmet Barut, son 3 yılda erken rezervasyon konusunda büyük gelişmelerin yaşandığını kaydetti. Erken rezervasyonun gelişmesi için TÜROFED olarak büyük çalışma yaptıklarını belirten Barut, ''Otellerde yerli turist yabancı turist ayırımı yapılmıyor. Yerli turist de erken rezervasyon yaptırarak daha ucuza tatil alma olanağı bulabilir. Yerli turistin erken rezervasyon indiriminden yararlanmasını istiyoruz '' dedi. 

Erken rezervasyon yaptıranların daha karlı çıkacağını savunan Barut, ''Erken rezervasyon yaptıranlar yüzde 10-15 daha ucuza tatil satın alabilirler. Bu nedenle yerli turist tatilini önceden planlamalı. Bu plan çerçevesinde rezervasyonunu hemen yaptırmalı. O zaman daha ucuza tatil satın alabilirler. Böylece yerli ve yabancı turist arasında fiyat farkı kalmaz'' diye konuştu.
ajanslar
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2007 Pazar 12:52:59
Güncelleme :8 Nisan 2007 Pazar 12:54:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?