16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Esnafa özel kredi kartı geliyor

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İş Bankası ve Petrol Ofisi ile işbirliği yaparak 200 binin üzerinde esnafın özel indirimlerden yararlanabileceği iki kredi kartını kullanıma sundu.

İş Bankası’ndan, nüfus cüzdanı, vergi levhası ve oda kayıt belgesini getiren esnafa, İESOB logolu Maximum kredi kartının yanında, Petrol Ofisi istasyonlarından akaryakıt alırken kullanılacak Auto Expres kartı da verilecek. İki kartı bir arada kullanan İESOB üyeleri aldıkları akaryakıtın yüzde 5’i oranında puan kazanacak.

İş Bankası ve Petrol Ofisi yetkililerinin oda üyeleri için pek çok avantaj sunan esnafa özel kredi kartıyla ilgili bilgi verdiği toplantıda, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Birlik üyelerini projeye destek vermeye çağırdı. Esnafın finansal açıdan daha güçlü bir yapıya kavuşturmak için mücadele verdiklerini belirten Mutlu, “Bu kart sayesinde üyelerimiz bir yılda 26 kez depolarını doldurduklarında üyelik aidatı olan 130 YTL’yi karşılamış olacak. Bu projenin çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum. Esnafımızın logomuzu taşıyacak bu kartla giderek her türlü alışverişte yararlanabileceğini, bankaların olduğu gibi diğer işletmelerin de zamanla bu kapıyı aralayacağını düşünüyorum” dedi.

Kartın getirdiği ayrıcalıklarla ilgili bilgi veren İş Bankası Genel Müdürlük Bireysel Ürün Pazarlama Grup Müdürü Nevra Toktaş, İESOB logolu kartın esnaf odalarının üyelerine iş ve kişisel yaşamlarında önemli katkılar sağlayacağını söyledi. İESOB üyeleri için özel olarak üretilen kartın hem kredi kartı olarak hizmet vereceğini hem de pek çok avantaj sunacağını söyleyen Toktaş, “Bu projeye katılanlar ilk 30 gün içinde 100 YTL’lik herhangi bir alışveriş yaptıklarında 10 YTL maxipuan kazanacaklar. Biriktirilen puanlarla üçte bir indirimli uçak bileti satın alabilecekler” dedi.

Kredi kartı başvurusu yapanlara İESOB logolu Maximum kartın yanında Petrol Ofisi’nin Auto Express kartının da gönderileceğini belirten Toktaş, “Yüzde 5 oranında puan kazandıran sistem iki kart birlikte kullanıldığında geçerli olacak. İzmir ve çevresindeki Auto Express amblemli akaryakıt istasyonlarında yüzde 5 maxipuan kazandıran kart Türkiye’deki başka istasyonlarda da yüzde 3 puan kazandıracak” dedi. Anlaşmalı istasyonların İESOB’un internet sitesinde güncel olarak yayınlanacağını belirten Toktaş, “Bu projeyi ilk defa İzmir’de başlatıyoruz. Daha önce de yine ilk defa İzmir’de başlatıp büyük başarı yakaladığımız esnaf kredisinden sonra bu projenin de başarıya ulaşacağına inanıyoruz” dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 15:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?