22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Finansbank’’tan KOBİ’’lere danışmanlık ofisi

Finansbank, KOBİ’lerin bilgi ve danışmanlık ihtiyacını “KobiFinans Danışma Ofisi”nden karşılayacak. 

Finansbank İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bekir Dildar, “National Bank of Greece (NBG)’in ortaklığından sonra bankalar arasında ilk üçe girmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Dildar, basınla sohbet toplantısında, özellikle KOBİ bankacılığı konusunda hedeflerini anlattı. KOBİ’lerin bilgi ve danışmanlığa ihtiyacı olduğunu söyleyen Dildar, bu anlamda yeni ürün paketi geliştirdiklerini ve Danışma ofisi merkezleri açtıklarını dile getirdi. Dergiyle başlayan KOBİ hizmetini, sanal ortamda portala oradan da danışma hattına taşıdıklarını, şimdi de danışmanlık hizmeti vereceklerini anlatan Dildar, “Sanal ortamdan bu işi fiziki ortama taşıma adına ilk pilot uygulamamazı İkitelli Organize’de yapıyoruz. Müşterimiz finansman istiyorsa, yan kapıdan girip, şubemizden kredisini alabilir. 3 personel ile 100 metrekarelik bir alanda hizmet vereceğiz” diye konuştu.

İkitelli’de altı şubelerinin olduğunu kaydeden Dildar, bunun başarılı olması halinde daha sonra Anadolu Yakası’nda İMES, sonra Ankara OSTİM’de merkezler açacaklarını sözlerine ekledi. “Daha sonra nerede sanayi gelişmişse yıl içinde oralarda merkez açmaya devam edeceğiz” diyen Dildar, hedeflerinin 10 danışma merkezi olduğunu da vurguladı.

Akşam
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 09:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?