25
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

'Güzellik' için İstanbul'da buluşacaklar

'Güzellik' için Türkiye'deler

40 ülkeden 400'e yakın katılımcı ile 90 ülkeden 20 bine yakın ziyaretçi İstanbul'da "güzellik" için buluşacak.

Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik ve Güzellik Fuarı, 3 gün boyunca dünyanın lider markalarının kozmetik ürünlerini Tüyap Fuar Merkezi'nde bir araya getirecek.

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik ve Güzellik Fuarı'nda 18 Haziran tarihinde Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi'nde açılacak. 3 gün boyunca açık kalacak olan fuarda Türk firmalarının yanında İtalya gibi sektörde dünya lideri ülkelerden çok sayıda katılımcı yer alacak.

Yine dünyaca ünlü Amerikan firmalarından, SPA konusunda uzman Tayland firmalarına, Ölü Deniz ürünleriyle katılan Ürdün firmalarına kadar dünya genelinden firmalar yeni ürünlerinin lansmanını yapacak.

Parfüm, deodorant, esans, renkli kozmetik, profesyonel bakım ürünleri , saç bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, tırnak bakımı ve dizaynı, hijyenik ürünler, kuaför salonları ve güzellik salonları için ürün ve ekipmanlar, güzellik aksesuarları, ambalaj, hammadde, private label, wellness & spa, doğal ürünler, diyet & sağlık ürünleri gibi çok sayıda kozmetik, güzellik ürün grubunun yer alacağı fuarda; Isparta'mızın dünyaca ünlü gül türevi kozmetik ürünlerinden, son yıllarda ülkemizde üretimi ve kullanımı artan zeytinyağı esaslı doğal kozmetik ürünlerine, karınca yumurtası yağından üretilen cilt bakım ürünlerinden, ülkemizin toprağına maddi değer katan kil bazlı cilt bakım ürünlerine, yine ülkemizin doğal florasının zenginliğini dünya kozmetik sektörünün hizmetine sunan esans üreticilerimizden, profesyonel makyajın dünya lideri Alman Kryolan gibi kozmetik sektörünün her rengi 3 gün boyunca fuara binlerce ziyaretçi çekecek.

92 ülkeden 2.500 yabancı ziyaretçinin kayıt yaptırdığı Beauty Eurasia Fuarı'na gelecek ziyaretçiler yanında, seyahat acentesi, dernek, fuar organizatörü gibi kuruluşlar vasıtasıyla Suriye, İran, Irak, Fas, Tunus, Cezayir, Bulgaristan, Yunanistan gibi ülkelerden ziyaretçi grupları gelecek. Ayrıca, Beauty Eurasia Fuarı bu yıl ziyaretçi ve alıcı konusunda krizin daha az hissedildiği Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Orta Asya ülkelerine yönelerek ihracatçılara yeni pazarlar açacak. Avrasya coğrafyasında ve tüm dünyada yürütülen yoğun çalışmaya ek olarak, "Hedef Pazar" ilan edilen Orta Asya Bölgesi'nden "Alım Heyeti" programı düzenleniyor.

Bu kapsamda, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan, Tacikistan ve Afganistan'dan gelecek alıcılar Beauty Eurasia 2009 katılımcılarıyla ikili görüşmeler yapıp, yeni iş bağlantıları kuracaklar Dünya genelinde ve Türkiye'de kozmetik sektörü fuar tecrübesiyle İpekyolu Uluslararası Fuarcılık, sektörün gerek Türkiye'deki büyümesine, gerekse dünyaya açılmasına önemli katkılar sağlamakta. Beauty Eurasia Fuarı sadece ticaret ve ihracatın gelişmesine değil, önemli sayıda yabancı iş adamını ağırlayarak ülke turizmine ve İstanbul' a da önemli ilave bir gelir sağlayacak.





 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 11:26:57
Güncelleme :15 Haziran 2009 Pazartesi 11:59:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?