19
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Havaş, taşıma filosunu takviye etti

Havaş, Temsa A.Ş.’nin üretimini Adana’da gerçekleştirdiği ve 2004 yılı Ağustos ayı itibarıyla satışa sunduğu Temsa Powerbus ile Temsa Safir araçlarını yeni filosuna kattı.

Havaş tarafından satın alınan 11 adet Temsa Powerbus ve 5 adet Temsa Safir, Havaş Genel Müdürü Hakan Öztürk, Temsa Genel Müdürü Mehmet Buldurgan ve Temsa Otobüs Satış Müdürü Ramazan Yılmaz’ın katılımı ile gerçekleştirilen tören ile teslim edildi.

Törende söz alan Temsa Genel Müdürü Mehmet Buldurgan, uzun yıllardan bu yana Temsa ürünleri kullanan Havaş’a 11 Adet Temsa Powerbus ve yolculuğuna doyum olmayan 5 Adet Temsa Safir otobüs teslim edilmesinin, ürünlerden duyulan müşteri memnuniyetini ifade ettiğini, Havaş ile işbirliklerinin artarak sürdürüleceğini belirterek araçların sembolik anahtarlarını Havaş Genel Müdürü Hakan Öztürk’e teslim etti.

Havaş Genel Müdürü Hakan Öztürk de, Havaş’ın sahip olduğu Temsa filosunun yeni satın alınan 11 adet Temsa Powerbus ve 5 adet Temsa Safir ile birlikte 52 adede ulaştığını, yıllardır kullanılan Temsa otobüslerinde sağlanan memnuniyetin yeni araç alımlarında da tercihlerini Temsa’dan yana kullanmalarını sağladığını söyledi. Öztürk, özellikle Powerbus küçük otobüslerin yüksek yolcu ve bagaj kapasitesi ile sektörde önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını dile getirdi.

Havaş’ın havalimanları ile şehir merkezleri arasında her yıl milyonlarca havayolu yolcusuna güvenli ve kaliteli hizmet sunduğunu ifade eden Öztürk, ISO 9001 kalite belgeli taşıma hizmetlerinin en önemli iki unsurunun personel kalitesi ve araç kalitesi olduğunu ifade ederek, kalitesini sürekli geliştiren Temsa otobüslerinin kaliteli hizmetlerinde büyük payı olduğunu sözlerine ekledi. Öztürk, "Havaş, toplam araç filosunun yüzde 73’ü Temsa ürünleri olan yeni teslimatlarla birlikte toplam 52 adete ulaşan Temsa ürünü otobüsleri ile hizmet vermeye devam edecektir" diye konuştu.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2004 Pazar 14:11:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?