19
Mayıs
2024
Pazar
EKONOMİ

Romanya'dan ödül!

Garanti'ye Romanya'dan ödül

Garanti International, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden Global Finance tarafından gerçekleştirilen Avrupa'nın En İyi İnternet Bankaları değerlendirmesinde, "Romanya'nın En İyi Bireysel İnternet Bankası" ödülüne layık görüldü.

Dergi, www.garantibank.eu'yu, strateji, kullanım oranı, büyüme hızı, ürün çeşitliliği, özel avantajlar, güvenlik, tasarım ve kullanım kolaylığı kriterlerine göre değerlendirerek ödül verdi.

Garanti Bankası Romanya Genel Müdürü Murat Atay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Global Finance dergisinden aldığımız bu ödülü, Garanti Bankası'nın uluslararası arenadaki başarısını temsil eden bir ödül olarak görüyor ve gurur duyuyoruz.

Yenilikçi ürünler tasarlayarak müşterilerimizin memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya gayret ediyoruz. Romanya'da 2 yıldan kısa bir sürede başlattığımız internet bankacılığı hizmetimizin dikkat çekip ödüle layık görülmesinden çok mutluyuz" dedi.

Romanya'da 2007 yılının Ekim ayında hizmete sunulan Garanti İnternet Şubesi, 2008 yılının Mayıs ayından bu yana bankanın kurumsal müşterileri tarafından da kullanılabiliyor.


 

..
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 12:50:39
Güncelleme :6 Ağustos 2009 Perşembe 12:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?