22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Samsun TSO üyeleri Ukrayna'da

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Müteahhitler Meslek Komitesi üyelerinin talebi doğrultusunda organize edilen program çerçevesinde Ukrayna'nın Odessa kentine teknik inceleme gezisi düzenlendi. 

Samsun TSO Müteahhitler Meslek Komitesi üyelerinin ağırlıklı olduğu geziye Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Sakoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri olmak üzere toplam 35 kişi katıldı. Bu sabah havayoluyla Samsun'dan Odessa'ya hareket eden Samsun TSO üyeleri, 23-26 Mayıs 2007 tarihleri arasında gerçekleşecek olan gezi boyunca, Türkiye-Ukrayna Ticari İlişkiler ve İşbirliği İmkanları Toplantısı, firmalar arası ikili iş görüşmelerinin yanı sıra Odessa Ticaret ve Sanayi Odası ile Odessa Başkonsolosluğu ve Odessa Ticaret Ataşeliği'ni ziyaret edecek. 

Adnan Sakoğlu, hareket öncesi havaalanında yaptığı açıklamada, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin fuarlar vasıtasıyla yeni teknolojileri yakından tanıması, iş adamlarımızın iş görüşmeleri yaparak ekonomik alanda işbirliğini geliştirmesi ve böylece hem Samsun hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla her yıl yurtdışı teknik inceleme gezileri düzenlemekteyiz. Bu yıl, odamız Müteahhitler Meslek Komitesi'nin yapmış olduğu çalışmalar sonucu almış olduğu karar ve yönetim kurulumuzun onayıile Ukrayna'nın Odessa şehrine 'Müteahhitler Meslek Komitesi Teknik İnceleme Gezisi ve Fuar Ziyareti' adıyla bir teknik inceleme gezisi düzenlenmesine karar verilmiştir. Gezinin başarılı geçmesini diliyorum" dedi. Heyet, 26 Mayıs Cumartesi günü Samsun'a dönecek.
iha
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 14:47:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MKC IP: 88.226.36.xxx Tarih : 25.05.2007 23:23:27
Degerli okur arkadaşlar...ben buraya 4 gün önce yorum yazdım daha sonrada 2 gün önce tekrar yazdım fakat ne hikmetse yayınlamadılar...taraflı yayıncılık yapmaya çalışıyor birileri...tekrar ediyorum bu tso başkanı  ancak gezmekte...sanayici ve iş adamlarına yatırım yapmaları icin herhangi bir faaliyeti yok..devlet kademesinde ...teşvikli bölgeden cıktık...daha neler neleeer...fakat maalesef bu tso ancak sünnet çocugu görünümünde habire dış seyahat düzenlemekten bıkmadımı..veya gezecek başka yer kaldımı diye yorum yazmıştım...lütfen yayınlayın bunu artık..