16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Şehiriçi konuşmaya indirim

Türk Telekom İcra ve Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doany, yeni tarifeleri hazırladıklarını, Telekomünikasyon Kurumunun değerlendirme ve onayına sunduklarını belirterek, onay sürecinin Temmuz ayı içinde tamamlanmasını ümit ettiklerini bildirdi.


Doany, Türk Telekom tarifelerinin enflasyona etkisiyle ilgili AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, tarifelerle ilgili Danıştay’ın vermiş olduğu yürütmeyi durdurma kararında belirtilen gerekçeler, Tüketiciler Birliğinin değerlendirmeleri ve müşterilerine olan duyarlılıkları çerçevesinde müşterilerine daha uygun koşullar sağlayan yeni tarifeleri hazırladıklarını kaydetti.


Yeni tarifeleri Telekomünikasyon Kurumunun değerlendirme ve onayına sunduklarını belirten Doany, "Onay sürecinin Temmuz ayı içinde tamamlanmasını ümit etmekteyiz. Onaya sunulan yeni tarifelerle ilgili daha fazla bilgi ve herhangi bir detay vermemiz mümkün değil" dedi.


Edinilen bilgiye göre, Türk Telekom tarafından Telekomünikasyon Kurumunun onayına sunulan yeni tarifelerde şehirler arası, milletler arası ve sabit hatlardan GSM aramalarında daha önce yüzde 55-60 oranında yapılan indirimlerin aynen korunduğu, şehir içi
konuşmalarda yüzde 16’lık bir indirim yapılacağı öğrenildi.

aa
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 11:21:12
Güncelleme :6 Temmuz 2007 Cuma 11:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?