24
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Şölen'de görev değişimi

Şölen Çikolataları İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine Mehmet Turgay Pektaş getirildi.

Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Mehmet Turgay Pektaş, çalışma hayatına 1991 yılında Dermosan Deri Konfeksiyon Sanayi'nde Personel ve İdari İşler Yöneticisi olarak başladı. 1994-1995 yılları arasında Bakırköy Ticaret Lisesi'nde öğretmen olarak görev alan Pektaş, daha sonra sırasıyla Star TV'de İnsan Kaynakları Uzmanı, Yaşar Birleşik Pazarlama'da İnsan Kaynakları Yöneticisi ve Milten Holding'de İnsan Kaynakları Müdürü olarak çalıştı.

Şölen Çikolata ve Gıda Sanayi Ticaret A.Ş.'de İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapacak Mehmet Turgay Pektaş, insan kaynakları departmanının yapılandırılması; iş analizleri ve görev tanımları; işe alım ve yerleştirme süreçleri; personel eğitim, oryantasyon ve motivasyon çalışmaları; performans değerlendirmesi, kariyer planlamaları, şirketin organizasyon ve kurumsallaşma çalışmalarından sorumlu olacak.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 12:47:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vildan eren IP: 31.200.15.xxx Tarih : 26.07.2013 04:41:50

 Müdürüm merhaba beni hatırladınız mı sizleri görmek ne güzel ayazağa pınar aş insan kaynaklarından vildan ben müdürüm yeni gördüm bir geç osada hayırlı uğurlu osun işiniz