22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Türkcell'e Gümüş Effie

Turkcell uluslararası öneme sahip Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması'nda "Turkcell-im" lansman kampanyasıyla Gümüş Effie kazandı. Kampanya Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen “2007 Global Mobile Awards’’ yarışmasında da 'En iyi Televizyon ve Radyo Reklam Yayını’ ödülünü almıştı

Turkcell, 8 Mart tarihinde düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması'nda Turkcell-im lansman kampanyasıyla Gümüş Effie kazandı. Eylül 2006’da lansmanı yapılan Turkcell-im kampanyası, Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği'nin A.M.A. (American Marketing Association) onayıyla iki yılda bir düzenlediği yarışmada, reklamcılar, reklamverenler, pazar araştırmacıları, medya temsilcileri, iletişim ve işletme fakültelerinden öğretim görevlileri ve halkla ilişkiler uzmanlarından oluşan toplam 17 kişilik jüri tarafından ödüle layık bulundu.

Effie, ticari etkinliği yüksek olan ve sonuç getiren reklam kampanyalarını ödüllendiriyor. Effie Ödülü, reklam kampanyasının pazarlama hedefine ulaştığını göstermesi açısından uluslararası bir gösterge olarak kabul ediliyor... 

"Turkcell-im geldi sıkıntı gitti" reklamıyla lansmanı yapılan cep interneti servisi Turkcell-im, Turkcell müşterilerinin tek bir adresten tüm katma değerli Turkcell servislerine ulaşımını sağlıyor. Turkcell-im markası internet ve mobil kelimelerinin baş harflerinden esinlenilerek ve herkesin kendi ilgi alanına ve ihtiyaçlarına yönelik uygun bir Turkcell servisi bulunabileceğinden yola çıkılarak, Turkcell’in sonuna “–im” eki eklenip oluşturuldu. 

“Turkcell-im geldi sıkıntı gitti’’ reklamı, 215 ülkeden 700 GSM operatörünün üye olduğu Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından, 13 Şubat tarihinde düzenlenen “2007 Global Mobile Awards” yarışmasında da "En iyi Televizyon ve Radyo Reklam Yayını" seçilmişti.
kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 18:15:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?