15
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Türkiye'den tanksavar ihalesi

Kara Kuvvetleri Komutanlığı için Orta Menzilli Tanksavar Silah Sistemi alımıyla ilgili ihalede, teklife çağrı dosyası alan firmalar belli oldu.

29 Haziran tarihinde yapılacak ihaleye ilk etapta ABD, Güney Afrika, İsrail ve Rus firmaların katılmaları bekleniyor
Savunma Sanayii Müsteşarlığınca belirlenen program çerçevesinde, söz konusu ihaleye katılımın artırılması amacıyla silah sistemleri tedarikiyle ilgili ihalede son teklif verme tarihi de 29 Haziran 2007 tarihi olarak yeniden belirlendi. 

İhaleyle ilgilenecek olan firmalar, bu konudaki teklife çağrı dosyalarını en geç 30 Nisan tarihine kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığından temin edebilecekler.

DOSYA ALAN FİRMALAR

Savunma Sanayii Müsteşarlığının yaptığı ilk duyuru kapsamında orta menzilli tanksavar silah sistemleri ihalesinde teklife çağrı dosyası alan firmalar da açıklandı. Buna göre, 17 Nisan 2007 tarihi itibariyle Güney Afrika'dan Denel, ABD'den Raytheon International Inc, İsrail'den Rafafel Armament Development Authority Ltd ve Rusya Federasyonundan Rosoboronexport firmalarının teklife çağrı dokümanları aldıkları öğrenildi. Süre uzatımı sonrasında ihaleye katılacak firma sayısının da artması bekleniyor.

anka
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2007 Pazartesi 14:19:02
Güncelleme :23 Nisan 2007 Pazartesi 14:25:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?