20
Mayıs
2024
Pazertesi
EKONOMİ

TÜSİAD artık susuyor!

Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, türbanla ilgili değerlendirme yapmaktan kaçındı ve ''Çankaya bizim mesajımızı biliyor'' dedi.

Rekabet Uzmanları Derneği'nin Bilkent Otel'deki yemeğine katılan Yalçındağ, yemek sonrası, ısrarlara rağmen, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlamayacağını belirtti.

Bir gazetecinin "Türban konusunda bir açıklamanız olacak mı, Çankaya Köşkü'ne bir mesajınız var mı?" sorusu üzerine Yalçındağ, "Çankaya bizim mesajımızı biliyor" demekle yetindi.

Bu konuda bir açıklama yapmayacağını yineleyen Yalçındağ, TÜSİAD olarak konjonktüre göre bir değerlendirme yapacaklarını kaydetti.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 16:57:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kursat turan IP: 88.226.212.xxx Tarih : 14.02.2008 12:21:33

demokrasiden bahsedilen bir ülkede insan haklarını tartışmanın ne kadar yersiz olduğunu birilerinin anlatmasına gerek yoktur.Cumhuriyetin tanımını bilmeyeninde bu konularda herhangi bir yorum yapmasınıda beklemek hatadır.yani devleti milletin yönettiği bir sistemden bahsedilirken,milleti temsil etmeyenlerin de devlet yönetimi hakkında ne söylediği hiçte önemli değildir.eger devlet yönetimi milleti temsil edemeyecek sayılı odaklarca yönlendiriliyorsa;ne demokrasi den ne de Cumhuriyetten söz etmek mantıksızlık olur.