22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Ukrayna'da iş fırsatları

Ukrayna'nın önemli ticaret şehirlerinden ve Türkiye'ye yakın limanlarından olan Odessa'da yatırım fırsatları açıklanıyor....


Ukrayna'nın önemli ticaret şehirlerinden ve Türkiye'ye yakın limanlarından olan ODESSA şehri 1 milyonluk nüfusu ile Türk işadamları için de önemli bir potansiyel oluşturmaktadır.

Fırsatların açığa çıkarılması ve halihazırdaki iş potansiyelinin artırılması amacıyla 24 Ekim 2007 saat 9.30 da İŞHAD toplantı salonunda Odessa Belediye Başkanı ve Odessa şehri Dış İlişkiler Müdürü'nün katılacağı “Yatırım ve İş Fırsatları” düzenlenecektir.

Toplantıda Odessa'nın ekonomik yapısı, ticari faaliyetleri, öne çıkan sektörler ile yatırım veya karşılıklı ticaret yapmak isteyen işadamları için bilgiler aktarılacak ve Odessa Belediyesi'nin yatırımcılara yönelik sağladığı kolaylık ve işbirlikleri hakkında bilgi verilecek.

Tüm hazırlıkların sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için katılacak firmaların ön başvuru formunu doldurarak 0212 368 86 90 nolu faksa Aykut Yıldız Bey'in dikkatine göndermeleri rica olunur.

Ukrayna ile ilgili ayrıntılı bilgi için: www.ishad.org.tr/ukrayna.asp

www.ishad.org.tr
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 15:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?