16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Vodafone geçiş süreci tamamladı

Vodafone Üst Yöneticisi (CEO) Attila Vitai, Telsim'in Vodafone'ye geçiş sürecini tamamladığını, artık Vodafone markasının kullanılacağını belirterek, "Şimdiye kadar Telsim müşterisi olanlar dün gece 24.00'te Telsim TR'den Vodafone TR'ye geçti" dedi.

Vitai, geçen yılın son 3 ayına göre 2 katı artışla bu yılın ilk 3 ayında 1 milyon net abone artışlarının söz konusu olduğunu ifade ederek, Vodafone'nin, yüzde 0,75 olan çağrı kesilme hedefine ulaştığını, çağrı başlatma oranı hedefi olan yüzde 99,5'i de yakaladıklarını kaydetti.

Attila Vitai, şeffaf çalışmak istediklerini vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Müşterilerimizin ödedikleri vergilerle yüz yüze bırakıldıklarını söylemelerini istemiyoruz. Müşterilerimizin ne ödeyeceklerini net olarak bilmesini istiyoruz. Yarın yeni bir ücret tarifesi başlıyor. Tüketicinin ödeyeceği ücret sabit oranlar olarak dakikası 38 YKr olacak, 2 Vodafone'nin birbirini araması ya da Vodafone'den diğer GSM'lerin, sabit telefonla cep telefonunun aranmasının dakikası da 38 YKr, vergi de içinde. Tek bir operatör, pazarın çoğunu elini geçirmişti. Biz birazcık bu lideri silkelemek amacıyla geldik."

Telsim'in Vodafone markasına geçişi dolayısıyla hafta sonu düzenleyecekleri etkinliklere de değinen Vitai, "Yarın akşam bir partimiz olacak. Türkiye'de en büyük çadır kurulacak. Türkiye'nin çok ünlü sanatçıları yer alacak. 7 bin kişi canlı olarak bunu izleyecek. 7 televizyon kanalı da bu şovun büyük bir kısmını canlı olarak yayınlayacak. Pazar günü de Taksim Meydanı'nda birçok gösteri düzenlenecek. Esma Sultan Yalısı'nda Pazar gecesi Boğaz şovu yapılacak. Renkli ışıklar ve gösteriler yaparak Boğaz'ı kırmızıya boyayacağız. İstanbul'da şimdiye kadar yapılmış olan en büyük havai fişek gösterisi olacak. Ulusal boyutta da bütün dükkanlarımızda ziyaretçilerimize hediyeler, eşantiyonlar, içecekler ücretsiz dağıtılacak" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 17:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?