15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Sezen Aksu'dan Barış'a şiir: Çocuklar

Sezen Aksu'dan ‘Barış’a şiir

Çeşme'de sahneye çıkan Sezen Aksu, genç şarkıcı Barış Akarsu için ünlü filozof, şair Halil Cibran'ın ‘Çocuklar’ adlı şiirini okudu.


Önceki gün memleketi Amasra'da toprağa verilen genç şarkıcı Barış Akarsu'nun moral bozukluğuyla sahneye çıkan Aksu'nun keyifsizliği gözlerden kaçmadı. Aksu tüm genç ölümlerin kendini kahrettiğini belirterek, “Bu şiiri Barış'a, Barış'ın annesine ve bu acıyı çeken tüm annelere ithaf ediyorum” dedi. Cibran'ın ‘Çocuklar’ şirinden “Çocuklarınız sizin çocuklarınız değil, onlar kendi yolunu izleyen Hayat'ın oğulları ve kızları. Sizin aracılığınızla geldiler, ama sizden gelmediler. Ve sizinle olsalar da sizin değiller” bölümünü okuyan Aksu'nun gözlerinin dolduğu görülürken, izleyenler de duygulu anlar yaşadı.

Çocuklar

Çocuklarınız sizin çocuklarınız değil

Onlar kendi yolunu izleyen Hayat'ın oğulları ve kızları

Sizin aracılığınızla geldiler ama sizden gelmediler

Ve sizinle birlikte olsalar da sizin değiller

Onlara sevginizi verebilirsiniz, düşüncelerinizi değil

Çünkü onların da kendi düşünceleri vardır

Bedenlerini tutabilirsiniz ama ruhlarını değil

Çünkü ruhlar yarındadır

Siz ise yarını düşleriniz de bile göremezsiniz

Siz onlar gibi olmaya çalışabilirsiniz ama sakın onları

Kendiniz gibi olmaya zorlamayın

Çünkü hayat geriye dönmez, dünle de bir alışverişi yoktur

Siz yaysınız, çocuklarınız ise sizden çok ileride atılmış oklar

Ve o yüce gücü ile yayı eğerek okun uzaklara uçmasını sağlar

Okçunun önünde kıvançla eğilin

Çünkü o okçu, uzaklara giden oku sevdiği kadar

Başını dimdik tutarak kalan yayı da sever

Halil Cibran

ÖNCEKİ HABERLER

Bodrum'da geçirdiği kazada ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede 5 gün komada kalan ve sonra hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'yu binlerce seveni karanfillerle uğurladı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesi, Bartın'ın Amasra ilçesinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Amasra'daki İskele Camisi'nin önüne getirilen Akarsu'un karanfillerle süslü tabutunun üzerine annesi Hatice'nin isteği üzerine havlu ve seccade konuldu. Anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu, çocuklarının tabutuna sarılarak bir süre ağladı. Akarsu'nun, anneannesi ile babaannesinin yanı sıra yakınları da sinir krizleri geçirdi. Anneanne Nazire Kökdemir, ''Yavrum sen buraya yakışmıyorsun. Güzel dişlim'' diyerek ağladı.

Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik ''Ailesinin isteğiyle Akarsu'nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar'' dedi. Cenaze namazının kılınmasından sonra sanatçının tabutu bir süre omuzlarda taşınarak Amasra belediyesinin cenaze aracına konuldu. Barış'ın posterlerinin açıldığı kortejde yer alan vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği ''Islak Islak'' şarkısını söylediler. Amasra'daki vatandaşlar, gözyaşları içinde yol kenarında uzun koridorlar oluşturarak cenaze aracına karanfiller attılar.

Amasra Şehir Mezarlığı'na getirilen Akarsu'nun cenazesi, yaşanan izdiham nedeniyle zorlukla defnedilebildi. Akarsu'nun annesi, oğlunun mezarına kürekle toprak attı. Babası da elindeki çiçekten koparttığı yaprakları mezarın içine bıraktı. Sanatçının mezarlığına gelen çok sayıda seveni dua etti. Cenaze törenine Akarsu'nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, gazeteci Yüksel Aytuğ, sanatçının Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra Yabancı Damat dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenaze törenine çelenk gönderdi. Amasra'daki reklam panolarına, Barış Akarsu'nun ''Kalbimizdesin'' yazılı büyük posterleri konuldu.

Tabutu karanfillerle süslendi...


Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun cenazesi Amasra’ya getirildi. Cenazeyi bekleyen kalabalık izdiham oluşturdu.

Barış Akarsu için Amasra'da anı defteri oluşturuldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun cenazesi, Bartın Devlet Hastanesinden Amasra ilçesine getirildi.


Tabutu karanfillerle süslenen Akarsu’nun cenazesinin Amasra’ya getirilişinde vatandaşlar izdiham oluşturdu, sanatçının kız kardeşi Nesrin ile yakınları da sinir krizleri geçirdi.

Akarsu’nun hayranları Amasra’ya akın ederken, cenazesi İskele Camii’ne getirildi. Tören için Kültür Park’ta toplanan kalabalık için çok sayıda ambulans ve doktor hazır bulunuyor.

Amasra Belediyesi önünde toplanan çok sayıda kişi de ellerinde Akarsu’nu fotoğraflarının yanı sıra karanfiller taşıyorlar.

Dedesinin yanına defnedilecek 

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan ve komada kaldığı 5 günün ardından yaşam mücadelesini kaybeden Barış Akarsu bugün memleketi Amasra'da dedesinin yanına defnedilecek.

Barış'ın annesi oğlunun kedisini severek üzüntüsünü hafifletmeye çalışıyor



Anne Akarsu, Akkonak köyündeki evinde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Barış’ın 29 Haziran 1979’da doğduğunu söyledi.


İnsanlığı ve paylaşmayı seven yapısıyla örnek kişi olan oğluna olumsuz hiçbir şey öğretmediğini anlatan Akarsu, şöyle konuştu:


"Barış, dünyaya çok tatlı geldi. Kelebek gibi, melek gibi bir bebeğim vardı. Onu ben çok şımarık ve nazlı büyüttüm. İkimiz birbirimizi büyüttük. Çünkü, o benim ilk çocuğumdu. Yüreğimdeki sevgileri ona verebildiysem bana ne mutlu. Tüm sevenleri onu gördü. Barış çok araştırmacıydı. Çocukluğundan itibaren herhangi birşey bulduğunda ’anne bu ne?’ demesini bilen çocuktu." Oğlunun ilkokuldan itibaren müziğe merakı olduğunu belirten anne Akarsu, "İlkokul yıllarında flüt çalardı. Sürekli benden gitar isterdi. Her yıl çocuğumuza ayrı müzik aleti alırdık. Okul yıllarında öğretmenleri, oğlumun müziğe karşı duyumlarının çok kuvvetli olduğunu söylerlerdi.
Barış nota eğitimi almadı, ancak bütün şarkıların notalarını çıkartabilirdi. Amasra’daki büyüklerinden gitar çalmayı öğrendi" dedi.


Hatice Akarsu, "Ben çocuğumun subay olmasını isterdim. Çünkü, saçlarıyla çok güzeldi. Küçükken subay olacağını söyleyen oğlum, müziği çok severdi. Oğlum Zonguldak’ta doğdu, 2-2.5 yaşından sonra da Amasra’da büyüdü. Burada barlarda müziğe başlayarak, Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde 5 yıl çalıştı. Ondan sonra da yarışma programına katılarak başarı elde etti" diye konuştu.

"OĞLUM ÇOK VEFALIYDI"

Oğlunun her zaman çok vefalı olduğunu, tüm Türkiye’nin de bunu anladığını ifade eden anne Akarsu, şunları söyledi:


"Türkiye, Barış’ın yüreğindeki güzelliği biliyor. Çocuğum çok vefakar ve insancıldı. Bir karıncayı incitmekten korkardı. Kedisi Miço’yu sokakta buldu. Eli ayağı kırılmış haldeki kediyi veterinere götürüp bakımını yaptırmış. Onun kedisi şimdi benim yanımda. Onun emaneti bende.
Yolda, sokakta ekmek görse onu kaldıran bir çocuktu oğlum. Miço’ya İstanbul’da bakıyordu. Ancak, ’anne, ben yoğun çalışmalardayım. Kediye bakamıyorum. Bunu sana getireceğim’ diyerek bana verdi. Hayvan, bizim yanımızda kendini buldu. Çünkü, kedi İstanbul’da sürekli evde durmaktan strese girmişti. Miço, artık bana onun armağanı oldu. Onu ölesiye seviyorum. Miço, oğlumdan bana yadigar kaldı." Oğlunun ünlü olduktan sonra değişmediğini, sevgiyle büyüyen çocuk olduğunu belirten Hatice Akarsu, "Ama şu anda aramızda yok. Onunla gurur duyuyorum. Böyle olmasını hiç istemezdim. Daha çok güzel şeyler başaracaktık onunla. Rabbim, onu bizden daha çok seviyormuş. Onu çok seviyorum. Sevenleri berbat oldu. 7’den 70’e herkesin sevgisi beni çok mutlu ediyor" dedi.


Anne Akarsu, Miço’ya, kedi dediği zaman oğlunun ona "o benim kedim değil oğlum" dediğini de söyledi.


Bu arada çok sayıda televizyonun canlı yayın araçları, Akarsu’nun evinin önünde yayın yapmak için bekliyorlar.

Barış'ı 3 bin kişi uğurladı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde geçen cuma günü trafik kazası geçiren ve yoğun bakım ünitesinde yaklaşık 6 günden bu yana verdiği yaşam mücadelesini yitiren Barış Akarsu, yaklaşık 3 bin kişinin göz yaşları içerisinde İstanbul'a uğurlandı. Akarsu, memleketi olan Amasra'da toprağa verilecek...

Kalbi çalıştırılamadı


Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun, dün saat 21.00 sıralarında kalbinin durduğu ve hayatını kaybettiği açıklandı. Akarsu'nun tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi’nin Beyin Cerrahı Op.Dr. Abdullah Servet, Başhekim Op.Dr. Bedrettin Ulusoy ile birlikte, Akarsu'nun saat 10.30 sıralarında öldüğünün bahçede bekleyen hayranlarının arasında yayılmaya başlaması ardından saat 23.00 sıralarında sanatçının ölümü ile ilgili açıklamayı yaptı. Servet, saat 21.00'e yaklaşırken sanatçının kalbinin durduğunu yaklaşık 45 dakika kalbe müdahale etmelerine rağmen duran kalbi ikinci kez çalıştıramadıklarını belirterek, “Bu beklediğimiz bir olaydı. Sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış’ı kaybettik” dedi. Barış'ın kalbi kaza anında durmuyş ve getirildiği hastanede yeniden çalıştırılmıştı.

Hasta yakınları ve hayranlarının Barış’ın yoğun bakımda çekilen fotoğraflarının medyaya dağıtılması konusunda sert tepki gösterdiği ve sekiz hayranının baygınlık geçirerek acil serviste müşahade altına alındığı açıklama sırasında Servet, “Özel Bodrum Hastanesinin yoğun bakım servisinde tedavi gören Akarsu’nun ölüm haberinin açıklanmasından önce sanatçıyı yoğun bakım ünitesinde gösteren fotoğrafları bazı internet siteleri ile televizyonlarda yayınlandı. Bu gelişme üzerine, savcılığın talimatı ile hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri hukuki işlemleri başlattılar. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

3 BİN KİŞİ PERİŞAN

Hastane bahçesinden sanatçıdan gelecek en ufak bir müjdeli haberi bekleyen Bodrumlu hayranları, ölüm haberinin açıklanmasından sonra yıkıldı. Hastane bahçesinde yaşanan arbade sırasında 8 kişi baygınlık geçirerek acil serviste müşahede altına alındı. Barış hayranları saat 23.00'de yapılan basın açıklaması ardından hastane bahçesinde 4 saat bekleyerek gözyaşı döktü. Akarsu'nun cenazesi saat 03.00'te hastaneden alınarak ambulans ile Milas- Bodrum Havalimanı’na oradan THY’nın tarifeli seferi ile saat 05.00'te İstanbul’a gönderildi. Akarsu'nun cenazesinin İstanbul'dan karayolu ile meleketi Amasra’ya götürülerek yarın orada toprağa verileceği belirtildi. Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu ve babası Selahattin Akarsu cenaze ile birlikte aynı uçakla İstanbul’a döndü. Baba ve anne Akarsu’nun oldukça bitkin ve yorgun olduğu görüldü.

Kazanın olduğu kavşakta toplanan vatandaşlar mum yaktı...

Sanatçı Barış Akarsu'nun öldüğünün açıklanmasının ardından bir grup vatandaş, Torba kavşağında toplanarak, kazanın olduğu yere yaktıkları mum ve karanfilleri bıraktı.

Acı haber: Barış yaşama veda etti

Geçirdiği trafik kazası sonrasında Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Barış Akarsu, saat 23.10 sıralarında hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Beyin Cerrahı Operatör Dr. Abdullah Servet, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Üzülerek belirtiyorum ki geçirdiği trafik kazası sonrasında hastanemizde tedavi altına alınan Barış Akarsu'yu kaybettik" dedi.

Amasra'nın hırçın dalgası Barış Akarsu soğan ekmek yiyerek büyüdü

ŞARKICI ve oyuncusu Barış Akarsu’nun ölümü, memleketi Bartın’ın Amasra İlçesi’ni yasa boğdu. Arkadaşları, yarın toprağa verilcek Barış'ın, maddi durumları kötü olan anne babasının kendisiyle pek ilgilenmemesi nedeniyle soğan ekmek yiyerek Amasra kumsallarında büyüdüğünü söyledi. Gitar çalarak, balık tutarak geçimini kendi sağlayan, tekvando, yelken, kick boks gibi sporlarla uğraşan Barış'ı 14 yaşına kadar büyüten anneannesi 70 yaşındaki Nazire Kökdemir, “Çekiç, keserle çok uğraşırdı. Hatta bir ara ‘marangoz olmayı çok isterdim’ demişti. Çok erken öldü'' diyerek gözyaşı döktü.


Dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren 29 yaşındaki Barış Akarsu’nun ölüm haberini alan Amasralılar, büyüdüğü kumsalda toplanarak ateş yaktı. ‘Amasra kumsalının hırçın dalgası Barış’ yazılı posterini açan arkadaşları, gece mum yakarak, gitar çalarak sabaha kadar Barış’ın şarkılarını söyledi.


Barış için kent merkezine asılan ve ‘Dualarımız Barış için’ yazılı dev posteri Amasralılar'ı hüzünlendirdi. Barış’ın ölüm haberini alan arkadaşları ve Amasralılar büyük üzüntü yaşadı. Barış’ın Amasra’ya gelişinde uğradığı lokanta ve balıkçı restaronlarının personeli ile arkadaşları Barış’ın ölümüne bir türlü inanamadıklarını söyledi.


Posterleriyle bezeli Amasra’da kafe, restaron, kahve, cadde ve sokaklar dahil her tarafta Barış’ın ölümü konuşulurken, halk, özel bir televizyon kanalında düzenlenen yarışma programında birinci olmak için oy attıkları Barış’ın cenazesini bekliyor.

YARIN ÖĞLE NAMAZINDA TOPRAĞA VERİLECEK

İstanbul, Ankara ve çevre illerden gelenler de Amasra’da park ve bahçelerde oturdu. Barış Akarsu’nun cenazesi yarın öğle namazının ardından toprağa verilecek.


Çok genç yaşta şöhrete ulaşan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü'nde okuduğu belirtilen Barış Akarsu, Amasra Belediyesi’nden emekli Selahattin ve ev kadını Hatice Akarsu'nun iki çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Akarsu, Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’nın sahillerinde balık tutarak, gitar çalarak ve tekvando, yelken, kick boks gibi çeşitli sportif faaliyetlerde bulunarak büyüdü. Daha çok Kum Mahallesi’nde yalnız yaşayan anneannesi Nazire Kökdemir’in yanında kalan Barış Akarsu, iddiaya göre kendisiyle ilgilenmeyen ailesine sinirlenerek çalışmak için gitarını da yanına alıp 16 yaşındayken Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne gitti, barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yapmaya başladı.



‘SOĞAN EKMEK YİYEREK BÜYÜDÜ’

Barış'ın çocuklur arkadaşlarından Amasra’da bir lokantada garsonluk 32 yaşındaki Kudret Gündoğar, şunları söyledi:
“Arkadaşlarla toplanıp devamlı kumsala giderdik. Barış bize gitar çalardı. Biz şarapları alırdık. Sabaha kadar şarap içer onun söylediği şarkıları dinlerdik. Sabah yatıp öğlene kadar uyuyup tekrar buluşur, kumsalda gitar sohbetimize devam ederdik. Barış sahilde yetişti, ağabeylerimizin büyüklerimizin yanında. Bakanı yoktu, ailesinden pek yardım görmezdi. Sağdan soldan yardım ederlerdi. Yelken yapardı. Annesi, babası ayrıydı. Annesinin balık malzemeleri sattığı bir dükkanı vardı. Barış kendi başına büyüdü. Evde yemek yapmazlardı, hiçbir şey yemezdi. Gelirdi lokantaya buradan istediği yemeği söyler beraber yerdik. Soğan ekmek parasını biz verirdik, ağabeylerimiz de şarap parasını verirdi. Evden herhangi bir şey yemezdi. Zaten babasının maaşı 350 milyondu, eve mi baksın, kira mı versin. Maddi durumları iyi değildi.''



‘ANNE BABASININ AYRILMASINA ÜZÜLÜYORDU’

Barış’ın Amasra kumsallarında yetişmesinde emeği geçtiğini belirten balıkçı 47 yaşındaki Celal Sonerler, onun sevecen ve sıcakkanlı bir çocuk olduğunu belirterek, şöyle konuştu:


“Yaz günleri plajda oturur gitar çalardı. Beraber güzel günlerimiz oldu. Sessiz, sakin kimseye zararı olmayan birisiydi. Orada arkadaşları vardı. Annesi, babası ve arkadaşlarını terk etti. Ereğli’ye gitti. Arada bir Amasra’ya gelirdi. Bağımızı koparmıyorduk. Kendi ekmeğini kendi çıkarırdı. Kimseye gidip bir kuruş istemezdi. Kendi kendini yetiştirdi. Biraz da anne baba olayı vardı. Özellerine girmek istemem, ama anne babanın dargınlığının ezikliği vardı. ‘Ben gideceğim’ dedi ve çıktı gitti. Anne babasının ayrılmasına üzülüyordu.'' Barakada yaşayan anneanne Nazire Kökdemir, torunu Barış Akarsu’yu 8 yaşından 14 yaşına kadar kendisinin büyüttüğünü vurgulayarak şunları söyledi:
“16 yaşında Ereğli’ye gitti. Onu biz büyüttük. Çok erken oldu, keşke bu kadar erken olmasaydı. Dedesiyle çok güzel günler geçirdi. Dedesiyle denize gider balık tutarlardı. Ekstra işlerle çok uğraşırdı. Çekiç keserle çok uğraşırdı. Küçüklüğünden beri çok temiz kalpli bir çocuktu. Anne babası geçinemedikleri için yıllar önce 6 aylığına anlaşmalı olararak boşandılar. Sonra tekrar nikah tazeleyerek bir araya geldiler. Torunum onların ayrı olmasına üzülüyordu.''
Önceki haberler ......

......................................................................................................................................................

''Gençliği'' Barış'ı kurtarabilir

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili, ''Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir'' dedi.

Akarsu'nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi'ne gelen Prof. Dr. İdrisoğlu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili doktorlarından bilgi aldı.

Prof. Dr. İdrisoğlu, hastaneden ayrılırken yaptığı açıklamada, Akarsu'nun sağlık durumunda bir değişiklik göremediğini kaydetti.Prof. Dr. İdrisoğlu, şöyle dedi:

''Hasta, ventilatöre bağlı olarak uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo. Ama ciddi bir travma geçirmiş. Bu durumun çok benzer örnekleri var, ama beklemek dışında başka bir şey söyleyemeyeceğim. Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir ya da... Burada sadece beyni düşünmemek lazım, tüm vücudu düşünmek lazım. Beyin iyiye gidebilir, ama başka bir organ bize problem çıkarabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli. Yoğun bakım ünitesindeki doktor arkadaşlar bu konuyla ilgileniyorlar.''

Bir gazetecinin hastaneye gelmesini kimin istediği sorusuna Prof. Dr. İdrisoğlu, ''Ailenin isteği üzerine geldim'' yanıtını verdi.

Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet de Akarsu'nun başka bir hastaneye sevk edilmesine gerek olmadığını, gerekli tedaviyi yaptıklarını anlattı.

Servet, ''Destek tedavisine devam ediyoruz. Buna rağmen organlarda belirli aksaklıklar var. Onun için iyileşme yok. Bu, daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir'' dedi.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili bir soruya ise Opr. Dr. Servet, ''Kontrolümüz altında. Korkulacak bir şey yok'' yanıtını verdi.

BİR ÖNCEKİ HABER: Barış Akarsu'nun kurtulma umudu azaldı 


Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun kurtulma umudunun azaldığı açıklandı.

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve Bodrum'da bulunan Özel Bodrum Hastanesinde tedavi altına alınan Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında basın toplantısı düzenleyen hastanenin başhekimi Opt. Dr. Abdullah Servet, sanatçı için yapılabilecek her şeyi yaptıklarını söyledi. Servet, şöyle konuştu:

"Yapılacak başka bir tedavi yöntemi yok. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen kurtarma umudumuz azaldı. Bazı organlarda yetmezlik olunca biz hastayı tıbbi tedavi ile destekledik."

Doktorun açıklamasının ardından aralarından Barış Akarsu'nun yakınları ile bir televizyon dizisinde birlikte rol aldıkları Merve Sevi ve hayranları sinir krizi geçirdi. Açıklamanın ardından bayılanlara müdahale hastanede yapıldı.

Barış Akarsu'nun babası: Oğlum ayağa kalkacak...


Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu, "Oğlum beni utandırmayacak ve ayağa kalkacak" dedi.


3 gündür eşi ve kızıyla birlikte oğlu Barış Akarsu’nun başında bekleyen baba Akarsu, hastanenin önünde bekleyen oğlunun arkadaşlarının yanına giderek bir süre oturdu. Akarsu’nun oynadığı dizide birlikte başrolü paylaştığı Merve Sevi ve tiyatrocu arkadaşlarıyla dertleşen Selahattin Akarsu, "Oğlum beni utandırmayacak ve ayağa kalkacak" dedi. Oldukça yorgun olduğu gözlenen baba Akarsu, daha sonra yeniden hastaneye döndü.

DOKTORLAR NE DEDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun ''tedaviye henüz yanıt vermediği, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu'' bildirildi.

Akarsu'nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet, yaptığı açıklamada, Akarsu'nun sağlık durumunda gelişme olmadığını, uygulanan tedavilere henüz olumlu yanıt alamadıklarını söyledi.

Servet, ''Yapılan beyin ödemi tedavisinde şimdiye kadar olumlu sonuç alamadık. Şu aşamaya kadar bizi sevindiren tek şey, diğer organların henüz çalışıyor olması'' dedi.

''Bu tür yaralanmalarda hasta tedaviye ne kadar erken yanıt verirse uyanma şansının o kadar fazla olacağını'' vurgulayan Servet, ''Şu ana kadar yaşananlar birazcık umut kırıcı olarak değerlendirilebilir. Reflekslerinde herhangi bir değişiklik yok. Beyindeki ödem durumu devam ediyor'' dedi.

Servet, Akarsu'nun durumunda ''olumsuz bir gelişme de olmadığını, tedavinin sabit seyirde devam ettiğini'' kaydetti.

Hastane ziyaretçi akınına uğradı

Barış Akarsu'nun geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakıma alındığı Özel Bodrum Hastanesi, ünlü isimlerin ve şarkıcının sevenlerinin akınına uğradı.

Barış Akarsu'nun arkadaşları toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun da içinde bulunduğu aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Nalan Kahraman (37) ile Zeynep Koçak (20), İstanbul'da toprağa verildi.

Cenazesi İstanbul'a getirilen ve Kahraman, Gaziosmanpaşa Küçükköy Mevlana Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Hasdal Mezarlığı'na defnedidi.

Nalan Kahraman'ın cenaze törenine annesi Zafer Kahraman ile aralarında gazeteci Oğuz Haksever'in de bulunduğu yakınları katıldı. Aile fertlerinin Kahraman'ın tabutu başında göz yaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

Zeynep Koçak da, Ümraniye Çakmak Mahallesi Çakmak Camisi'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Koçak'ın ailesi, yakınları ve arkadaşları katıldı.

Bu arada, Koçak'ın cenazesini takip etmeye gelen basın mensuplarına bazı kişiler tepki göstererek engel oldu.

"Yalancı Yarim" adlı dizinin çekimleri için Bodrum'da bulunan oyuncu ve şarkıcı Barış Akarsu, bir otelde düzenlenen doğum günü kutlamasına gittiği sırada aracı kaza yapmıştı. Kazada, Akarsu ağır yaralanırken, araçta bulunan Zeynep Koçak (20) ile Nalan Kahraman (37) yaşamını yitirmişti.

İlhan Şeşen: "Torba kavşağındaki olay kaza değil cinayettir"


Sanatçı İlhan Şeşen, Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret etti.

Akarsu'nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesine gelerek, doktorlarıyla görüşen Şeşen, hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Akarsu'nun geçirdiği kaza nedeniyle üzüntülü olduğunu söyledi.

Barış Akarsu'nun kaza yaptığı Torba kavşağında daha önce de benzer kazalar olduğunu söyleyen Şeşen, şöyle dedi:

"Bu olayı bir cinayet olarak değerlendiriyorum. Torba kavşağındaki olay kaza değil cinayettir. Burada o kadar çok arkadaşımız kaza yaptı ki bu olaya mutlaka çözüm bulunmalı. Ama önce Barış bir iyileşsin. Hepimiz Barış'ın iyileşmesi için dua edeceğiz. Tıbbın bittiği yerde bu başlar." 


Dualar Barış için


Şarkıcıyı RTÜK Başkanı Zahid Akman, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Muğla Valisi Temel Koçaklar, İl Emniyet Müdürü ve çok sayıda seveni ziyaret etti.

Bu arada hastanede bulunan sanatçının dizideki rol arkadaşı Merve Sevi, "Onun kalkacağına inanıyorum, aramıza döneceğine inanıyorum" dedi. Basın mensuplarının Akarsu'ya doğum gününde hediye olarak ne alacağını sormaları üzerine Sevi, "Ben şimdi onu söylemeyeyim, o bana hediye versin, aramıza dönsün, sağlığına bir an önce kavuşsun" dedi.


Öte yandan, hastaneden biran olsun ayrılmayan Akarsu ailesi fertlerinin ise oldukça bitkin oldukları gözlendi.

ÖNCEKİ HABER

Barış Akarsu'nun iki arkadaşının hayatını kaybettiği, genç sanatçının komaya girdiği kazada kamyon şoförü kazayı anlattı.


Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Çetin, “İzmir'den gelip Bodrum'a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm'' dedi.

ARKADAŞLARI PERİŞAN

Barış Akarsu'nun gelişini otelde bekleyen arkadaşları, kaza haberiyle şoke oldu. 29 Haziran 1979 doğumlu Barış Akarsu'nun, doğum gününde geçirdiği korkunç kazayı öğrenen yakınları, arkadaşları, hayranları ve söz yazarı Metin Sözüçetin hastaneye koştu. Sözüçetin, Akarsu'nun İstanbul'a sevki için ambulans uçak getirilmesini önerdi. Doktorlar, sanatçının durumunun kritik olduğunu, hareket ettirilmemesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Akarsu'nun, çekimleri Bodrum'da süren ‘Yalancı Yarim’ dizisinde başrolü paylaştığı, ‘Naz’ karakterini canlandıran Merve Sevi, hastaneye geldiğinde baygınlık geçirdi. Sevi'ye doktorlar müdahale etti.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun ağır yaralandığı ve 2 kişinin öldüğü kazaya karışan kamyonun sürücüsü adliyeye sevk edildi.


Bodrum'da dün gece meydana gelen trafik kazasında, sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu'nun ağır yaralandığı, Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman (37)'ın yaşamını yitirdiği kazaya karışan 34 AT 9921 plakalı kamyonun sürücüsü Halil İbrahim Çetin, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.


Sürücü, basın mensuplarının kazayla ilgili sorularını ise yanıtsız bıraktı.

ÖNCEKİ HABER

DİZİ çekimi, konser ve düzenlediği şarkı yarışması nedeniyle Bodrum'da bulunan şarkıcı Barış Akarsu, doğum gününde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı, iki kız arkadaşı hayatını kaybetti. Otomobiliyle, kavşaktan yola aniden çıkan ve meşrubat yüklü kamyonun altına giren Barış Akarsu'nun durumunun ciddi olduğu bildirildi. Bodrum'da lösemili çocuklar yararına şarkı yarışması düzenleyip konser veren yardımsever sanatçının arkadaşları, hayranları, hastaneye akın etti.


Bir televizyon kanalında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasında birinci olarak şöhreti yakalayan, ardından ‘Yalancı Yarim’ dizisinde kamera karşısına geçerek oyunculuktaki yeteneğini de ortaya koyan Barış Akarsu, dün, doğum günü için İstanbul'dan gelen eski kız arkadaşı Zeynep Koçak ve Koçak'ın arkadaşı Nalan Kahraman ile Göltürkbükü Beldesi'nde yemek yedi. Barış Akarsu, internetteki şarkı yarışmasının koordinatörlüğünü yapan söz yazarı Metin Sözüçetin'e ait 48 UK 556 plakalı Hyundai marka otomobille, arkadaşlarının kendisi için beş yıldızlı Kervansaray Otel'de hazırladığı doğum günü partisine katılmak üzere yola çıktı.


Partide, amatör sanatçılar arasında internet sitesinde düzenlediği şarkı yarışmasının sonuçlarını da açıklamayı planlayan ve büyük heyecan yaşayan Akarsu, saat 22.00 sıralarında, Göltürkbükü yönünden, Bodrum'a 5 kilometre mesafedeki sinyalizasyonun bulunmadığı Torba Kavşağı'na geldiğinde, hiç durmadan aniden İzmir-Bodrum Karayolu'na çıktı. Akarsu ve iki arkadaşının bulunduğu otomobil, İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolu kamyonun altına girdi. Kamyon, Akarsu'nun kullandığı otomobile sol yandan hızla çarptı.


Yaklaşık 30 metre sürüklenen ve ardından takla atan otomobil, hurda yığınına döndü. Otomobilde bulunan 37 yaşındaki Nalan Kahraman olay yerinde, 24 yaşındaki Zeynep Koçak kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Torba Taksi Durağı'ndaki şoförlerin yardımıyla araçtan çıkarılan 29 yaşındaki Akarsu, ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı. Akarsu'nun duran kalbi doktorların çabasıyla yeniden çalıştırıldı. Solunum cihazına bağlanan Akarsu'dan alınan kan örneklerinin incelenmesinden sonra alkollü olup olmadığının anlaşılacağı belirtildi.


Kaza tesbitine göre Akarsu'nun asli kusurlu olduğu ve 2918 sayılı Karayolları Kanunu'nun 84'üncü maddesine göre, kavşaklarda geçiş önceliği kuralını ihlal ettiği belirtildi. Geçiş önceliğinin kamyonda olduğu belirtildi. Kamyon şoförü Çetin'in ise ‘Diğer Kusurlu’ olduğu, aynı yasanın 52/1-a maddesine göre kavşağa yaklaşırken hız azaltma kuralını ihlal ettiği belirtildi.

FRENE BİLE BASAMADIM

Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon şoförü Çetin, “İzmir'den gelip Bodrum'a gidiyordum. Kavşağa yavaşlayarak girmeme, selektör yapıp korna çalmama rağmen Torba tarafından gelen araç aniden kavşağa girdi. Ne fren yapmaya ne de yönümü değiştirme fırsatım oldu. Sürücünün kavşağa bakmadan hızla gireceğini tahmin edemedim. Çok üzgünüm'' dedi.

ARKADAŞLARI PERİŞAN

Barış Akarsu'nun gelişini otelde bekleyen arkadaşları, kaza haberiyle şoke oldu. 29 Haziran 1979 doğumlu Barış Akarsu'nun, doğum gününde geçirdiği korkunç kazayı öğrenen yakınları, arkadaşları, hayranları ve söz yazarı Metin Sözüçetin hastaneye koştu. Sözüçetin, Akarsu'nun İstanbul'a sevki için ambulans uçak getirilmesini önerdi. Doktorlar, sanatçının durumunun kritik olduğunu, hareket ettirilmemesi gerektiğini belirterek kabul etmedi. Akarsu'nun, çekimleri Bodrum'da süren ‘Yalancı Yarim’ dizisinde başrolü paylaştığı, ‘Naz’ karakterini canlandıran Merve Sevi, hastaneye geldiğinde baygınlık geçirdi. Sevi'ye doktorlar müdahale etti.

YAŞAMASI MUCİZELERE BAĞLI

Özel Bodrum Hastanesi Sağlık Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve hastanenin beyin cerrahı Abdullah Servet, Barış Akarsu'nun durumuyla ilgili açıklama yaparken, sanatçının ambulansla hastaneye getirildiğinde kalbinin durduğunu, ancak yapılan kalp masajıyla yeniden yaşama döndürüldüğünü belirtti. Solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren Akarsu'nun kafatası ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda kırık ve çatlaklar, kaburgalarında, bacaklarında kırıklar, beyninde ödem ve kanama olduğunu belirten Servet “Buna bağlı olarak beyinde kanama ve büyük oranda hasar var. Kalbinin durması nedeniyle beyin bir süre oksijensiz kalmış. Kalbinde de hasar olabilir. Şu anda solunum makinasına bağlı. Öncelikle düşük olan tansiyonu ve kalp atımını normale döndürmeye çalışıyoruz. Çok geniş kapsamlı bir beyin ameliyatına alınmadan önce tıbbi olarak müdahalemizi yapıyoruz. Hayati tehlikeyi atlatamadı. Yaşaması mücizelere bağlı'' diye konuştu. Barış Akarsu'nun İstanbul'daki annesi Hatice Akarsu'nun Bodrum’a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.


Yarışmada tüm adayların şarkılarını yorumladığı söz yazarı ve besteci Metin Sözüçetin, sabah yaptığı açıklamada “Barış Akarsu'nun yaptığı kaza bizleri, ailesini şok etti. Kaza anında Barış'ın alkollü olduğu söylentileri çıktı. Kesinlikle doğru değil. Tanıdığım Barış, hiçbir zaman alkollü olarak direksiyona geçmezdi. Bir anlık dikkatsizlik kazaya yol açmış olabilir'' dedi.


Barış Akarsu, amatör sanatçılar arasında düzenlediği ‘İnternetstar’ şarkı yarışmasının sonuçlarını da doğumgününde açıklayacaktı. Akarsu, yarışmanın gelirini lösemili çocuklara ve TEMA Vakfı'na bağışlayacaktı. Sanatçı, bir hafta önce de Bodrum Kalesi'nde yine lösemili çocuklar yararına konser vermişti.

GENÇ SANATÇILARIN YAZ KAZALARI

Ajlan Büyükburç (22 Temmuz 1999 Fethiye)

Türk Hafif Müziği'nin ünlü sesi Erol Büyükburç'un pop müzik sanatçısı olan kızı Ajlan Büyükburç, 29 yaşında Fethiye yakınlarında 22 Temmuz 1999'da sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasıyla hayatını kaybetmişti. Sürücü ehliyetini kazadan üç gün önce alan Ajlan Büyükburç, Bodrum'dan Kaş'a gitmek üzere Fethiye Eşme yakınlarında kullandığı Mazda marka otomobille viraja hızlı girerek, asfalt yoldan çıkıp stablize yola girince üç takla atıp, yol kenarında duran traktöre çarparak yaşamını yitirmişti.

Kerim Tekin (28 Haziran 1998 Afyon Sandıklı)

“Kar Beyazdır Ölüm'' adlı şarkısıyla tanınan Türk Pop Müziği'nin sevilen genç seslerinden Kerim Tekin, Afyonkarahizar'ın Sandıklı İlçesi'nde 28 Haziran 1999 yılında geçirdiği trafik kazasında 23 yaşında yaşamını yitirmişti. Sandıklı Termal 98 Festivali'nde meydan konseri verdikten sonra İstanbul'a dönmek içir yola çıkan Tekin zincirleme bir kazanın kurbanı oldu. Süt tankeriyle, karşı yönden gelen kimliği ve plakası belirlenemeyen kömür yüklü kamyonun çarpışmasının ardından kömür yüklü kamyon Tekin'in kullandığı otomobilin üzerine çıkınca, genç popçu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren sanatçı Barış Akarsu’nun Bartın’ın Amasra ilçesindeki annesi Hatice Akarsu, oğlunun kedisi Miço’yu severek üzüntüsünü hafifletmeye çalışıyor.

aa/ İHA/dha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2007 Pazar 09:23:03
Güncelleme :8 Temmuz 2007 Pazar 09:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sibel ergul IP: 88.241.43.xxx Tarih : 5.07.2007 02:58:25
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

gokhan IP: 85.104.177.xxx Tarih : 1.07.2007 17:21:11
allahıma dua edrımkı barıs akarsu olmesın sadece onun yasaması bıze yeter

fadime çakar IP: 88.249.14.xxx Tarih : 2.07.2007 12:24:47
sevgılı barıs cem karaca eserlerını sana emanet ettı dıye düşünüyorum canım kardeşim sen o azımle iyileşeceksin daha senden uzun zaman cem babanın eserlerını dınlemek istıyoruz.HADI Bİ GAYRET ALLAH YARDIMCIN,HZ.ALİ KILAVUZUN,HIZIR YOLDAŞIN OLSUN.SENI GÖZLERINDEN ÖPÜYORUM.

ilayda derin IP: 81.213.232.xxx Tarih : 3.07.2007 15:53:16
allahın izniyle inşallah ileşirsin sevenlerine kavuşursun bizde sana kavuşuruz dualarımız seninle biz senin kalkacagına inanıyorum seni cok ama cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz

bükee IP: 85.110.108.xxx Tarih : 3.07.2007 23:01:30
BARIS SENI ÇOK SEVIYORUZ VE HER GUN DUA EDİYORUZ LÜTFEN DAYAN LÜTFEN SEVDIKLERİNİ YARI YOLDA BIRAKMA SENI ÇOK SEVIYORZ VE INANIYORUZ KI SENI YENİDEN ARAMIZDA GORUCEZ LÜTFEN DAYAN BARIS LUTFEN

Raha Ghazizadeh IP: 91.98.47.xxx Tarih : 1.07.2007 10:26:16
Ben Barış'ın İran'lı bir bayan hayranıyım....Haydi Barış ne olur üzme bizi...bir an önce dön hayranlarının arasına.....dün akşamdan beri senin için hep dua ediyorum...allah hep seninle olsun...sevgim ve dualarım seninle...seni çok seviyoruz.

funda IP: 85.99.193.xxx Tarih : 2.07.2007 16:07:03
herkesi çok üzdün artık iyileşmelisin

idil güven IP: 88.247.65.xxx Tarih : 2.07.2007 09:51:11
inanılmaz üzgünüm Allah'ım inşallah onu bize bağışlayacak buna inanıyorum..herkes dua etsin o ve onun gibiler için..

Yasin Özer IP: 85.99.2.xxx Tarih : 2.07.2007 12:17:41
en kısa zamanda ıyılesmenı bızı guldurmenı beklıyoruz acil şifalar dılıyoruz...

Merve Güler IP: 88.70.80.xxx Tarih : 1.07.2007 18:26:45
Insallah en kisa zamanda iilesirsin .Her dakika hep sana Dua ediyorus.we Allah yardimcisi olsun

aydın sansar IP: 88.242.50.xxx Tarih : 5.07.2007 04:48:49
bir ölümki öyle böyle etkilemedi türkiyeyi...daha gençliğinin baharında genç bir delikanlı...babası ülkeye barış gelmesi ümüdüyle adını barış koymuştu...ama gel görki kader boynumuzu bökük bıraktı...barış belki bedenen öldü ama BARIŞ hep yaşayacak yüreklerimizde...ülkemin hep kanayan yarası artık kabuk tutmalı...kederli ailesine baş sağlı dilerken sevenleriyle aynı kaderi baylaşmaktan başka bir şiey gelmiyor elimizden...allah rahmet eylesin...

Gülcin Tas IP: 85.216.83.xxx Tarih : 1.07.2007 14:45:09
INSALLAH SENI EN KIZA ZAMANDA AYA KALTINI GÖRÜRÜZ ALLAH SENIN YANINDA BIZ HEP DUVA EDIYORUZ SANA.

Murat ÖZASLAN IP: 81.213.251.xxx Tarih : 2.07.2007 20:51:27
Barış Kalkacak O çok güçlü allah onu sevenlerine bağışlayacak inşallah. Kalbimiz Duaşarımız seninle Barış Sakın pes etme

Yıldırım Şimşek IP: 85.98.81.xxx Tarih : 4.07.2007 03:37:04
hadi kardeşim sen kendini bırakmazsın dayan yen şu azraili senin yanında o kim ki 24 saat yanındayız ama herşey sana bağlı göz kırpman yeter 24 değil 2224 saat beekleriz yeter ki bize gitmiyorum de...

dilara yıldız IP: 88.229.144.xxx Tarih : 5.07.2007 18:36:57
ben inannamıyorum seni çok seviyorum dualarım seninle yaaaaa hayata veda etmeeee!!!!!!!!!!!!!!!

GÜL YILMAZ IP: 88.247.32.xxx Tarih : 2.07.2007 13:42:48
Allahım yalvarırım ona bir şans daha ver sevdiklerine kavuştur yarabbim. seni çok seviyoruz barış yalvarırım dayan arkanda gözü yaşlı insanlar bırakma yardım ett Allahım ne olur hayata tekrar dönsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

samet özkal IP: 85.107.192.xxx Tarih : 4.07.2007 15:03:15
inşallah kurtlulur dua larımız onunla....

ARZU ŞİMŞİR IP: 88.242.1.xxx Tarih : 4.07.2007 08:20:26
yıllar önce bir doğum günü partisi için çok can bir arkadaşımı kaybettim ama seni kaybetmeyeceğim dayanacaksın biliyorum bizleri bekleyenlerini yanıltıp ayağa kalkacaksın bütün dualar seninle barış uyan artık lütfen seni seviyorum allahım sen büyüksün bir şans daha ver ona dayan barış dayan

ibrahim KOCAPINAR IP: 85.104.107.xxx Tarih : 6.07.2007 09:00:21
öncelikle allah rahmet eylesin , mekanın cennet olsun inşallah alana heykeli dikilecek adamdın ama.. nys herkese başsağlığı dileriM.!

yavuzmurat IP: 85.110.157.xxx Tarih : 3.07.2007 13:41:28
barış akarsu bir an önce ileşmesi için dua ediyoruz..inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur..bodrum kavşak yolları bir önce bir çare bulmaları lazım daha can kaybı olmadan önlemeleri lazım o kırmızı koltukta oturup son model arabasıyla gezen belediye başkanı gezeceğine biraz çalışma yaparsa o kavşaklara çare bulsaydı bu olay şuan olmazdı ve bu barış olmasaydı bile başka biri olsa yine ben karşıyım inşallah bu son olur......

sahra özkul IP: 81.213.194.xxx Tarih : 3.07.2007 13:45:31
barış iileşecek buna inanın o başaracak bizi yanlız bu acıyla birakmıyacak bize bu acıyı yaşatmıyacak buna inanın ve dualarınızı andan esirgemeyin o çok güçlü başaracak........inanın we sabredin dualarımız onlaaaa.

serap ibci IP: 88.246.64.xxx Tarih : 5.07.2007 01:34:06
merhabalar. bodrum da doğmuş ve büyümüş biri olarak önce bilinçli araba kullanmalı, sonra torba kavşağını suçlamalı. trafik ışıkları, insanın ayağının altındaki gazı veya freni etkilemez, sadece uyarır. kazayı gözlerimle görmedim ama gören kişiden dinledim. önde sağlı sollu yalpalayarak giden, insanların hayatını tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan bir insanı, düz yola da koysanız kaza yapar, kavşağa geldiğinde de sorumsuzca basar, ve sonucu ölümle biter. sellektörmüş, kornaymış, her ne kadar yeni ehliyet almış biri de olsa, dikkat ederdi. ama ya alkollü bir insan? sağlam kafalı bir insan değil kavşakta durmadan geçmek, sağlı sollu gitmez. ölenlere mi acımak gerek, yoksa günahsız yere hapse düşen kamyon şöförüne mi? o istermiydi bir arabayı tamponu altına alıp metrelerce sürüklemeyi. ister kavşağın adı değişsin, ister onlarca lamba koyulsun, birde polis dikilsin önlerine hiç önemli değil. önce şu zihinlerin değişmesi gerek, yolların veya isimlerin değil. Allah rahmet eylesin Barış Akarsu ve arkadaşlarına. ama keşke yaşıyor olsalardı. yaşıyor olsalardı da kamyon şöförü yerine hayat söndüren hapse girseydi. ölümden bin kat daha iyiydi...

Turan Yaman IP: 88.245.49.xxx Tarih : 1.07.2007 07:52:16
Hepimiz Barış abiyi aramızda görmek istiyoruz.Dualarımız onunla,Allah yardımcı olsun...

hakan inan IP: 81.214.165.xxx Tarih : 3.07.2007 16:15:38
inş barışa abimiz kurtulur,artık tek yapacagımız allahımıza dua etmektir onun için dua edelim

ayse IP: 88.226.194.xxx Tarih : 5.07.2007 16:47:35
barışım seni çoq seviorum.ve seni çoq özlicem. neden pes ettin be barışım biz o hastaneden senin iyileştiğin haberini duymayı bekliorduk ama bize ölüm haberin geldi olmadı be barışım bizi böle bırakamazsın.DEVREĞE GEÇEN SENE SÖZ VERMİŞTİN BU SENEDE KONSERİMİZE SEN GELCEKTİN BİZ DÖRT GÖZLE SENİ BEKLEDİK AMA SENİN YERİNE DEVREĞE TÜM TÜRKİYEYE HATTA DÜYAYA ÖLÜM HABERİN GELDİ.SENİN YERİNİ HİÇ KİMSE ALAMAZ SEN BENM İÇİN HERZMN TEK OLACAKSIN SEN TÜRKİYE İÇİN TEK OLACAKSIN TÜRKİYEDE Bİ TANE BARIŞIMIZ VAR ODA SENSİN. BARIŞIM sen hep aklımda ve kalbimde olacaksın.şimdi ALLAHIMDAN DİLEĞİM GİTTİĞİN YERDE HUZURDA OLMAN İNS MEKANIN CENNET OLUR ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN ALLAH RAHMET EYLESİN BARIŞIM SENİ ÇOQ ÖZLİCEM VE SENİ ÇOQ SEVİORUM DEVREKLİ AYSE :(:(:(:(:(:( seni çok özlicem:'(:'(:(:(:(:(

AZAD/DERSIM IP: 88.173.208.xxx Tarih : 1.07.2007 14:35:24
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN UMARIM EN YAKIN ZAMANDA IYILESIRSIN SAKIN HAYAT MUCADELESINI BIRAKMA GECMIS OLSUN

eylem-ebru-burcu IP: 85.107.87.xxx Tarih : 3.07.2007 12:18:25
barış seni seviyoruz acil şifalar diliyoruz kalbimiz seninle atıyor

ela ay IP: 212.175.112.xxx Tarih : 13.12.2007 10:37:36

barış abimi okadar çok seviyorumki msn me bile onun ismini kydum Allan mekanını cennet etsin ailesine baş sağlıgı diliyorum onu ömür boyu unutmucammmmmmmmm


merwe yeşilmen IP: 88.229.203.xxx Tarih : 4.07.2007 23:49:42
çok sevdiğimiz sanatcı olan bariş abimizi kaybettik.... Allah ailesine sabır versin.. onun mekanını cennet eylesin.....

sibel armağan IP: 88.224.189.xxx Tarih : 6.07.2007 12:45:10
barış abi ne oldu inanmıyorum allahım bu bir şaka olsunbarış abi ne oldu sana bu kadar güçsüzmüydün çok erken di daha yaşayacağımız bir sürü yıl vardı sen şarkı söyleyecektin

tayfun yıldız IP: 88.249.28.xxx Tarih : 10.07.2007 11:46:28
barış ı çok seviyordum onun yapmış olduğu bestelerini ve yorumunu beğeniyordum bu hayatta yapacağı çok şey vardı bu kadar erken hayata gözlerini yumması beni derinden etkiledi ona Allah tan ramhet ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz hep yüreğimizde yaşayacaksın SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

şemsettin yeşilkaya IP: 88.228.172.xxx Tarih : 2.07.2007 14:37:00
inşallah iyleşir .acil şifalar dilerim...ailesine allah sabır versinnn.. tüm dualar barış abi için ....inş yenecekk... çok üzüldümmm...

ERSİN KILIÇ IP: 85.108.32.xxx Tarih : 4.07.2007 23:34:16
MEKANIN CENNET OLSUN BARIS......

Kazım ZAIM IP: 88.251.16.xxx Tarih : 10.07.2007 14:40:13
Kaza hakkında kuskularım var bu kaza susurluk benzeri bir sey.Barısımızın 'Kimdir o' sarkısını ve klibini dinleyip gördnüz mu ?.. Birilerinin nasırına fena basmış.. Cevremizdeki coğrafyamızı kana bulayan küresel haçlılara bu parçası ile okkalı bir tokat indirmis Barısımız.. Tarkan imajı sacları ve hafif cekik gozlu bu Turk delikanlısı birileri icin tehlikeli olaya baslamıs olmalı ki onu ortadan kaldırmayı uygun gördüler.. Mozaikciler lutfen timsah gozyasları dokmesin Barıs Akarsu'muz TURK insanının kalbinde 'kimdir o' sarkısı ve klibi ile yerini almıstır ve onun yeri baska TURK Gencleri tarafından da bos brakılmayacaktır.. Allah Rahmet eylesin.

özlem ACAR IP: 88.224.76.xxx Tarih : 6.07.2007 21:00:24
sanatçıların içinde en sevdiğim sanatçıydı.Allah öbür dünyada gün yüzü göstersin. mekanı cennet olsun. Allah sevdiklerine dostlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

bahar kara IP: 88.247.246.xxx Tarih : 2.07.2007 11:05:19
çok üzgünüm..dualarımız seninle barış daha önünde uzun yıllar var..en kısa zamanda iyileşmen için dualarımız seninle.!!!seni çok seviyoruz..

uğur IP: 88.224.150.xxx Tarih : 1.07.2007 16:53:03
barış abi sana yakışıyomu orta yatmak hai be abim sen akademi türkiyede rakiplerini bir bir geçtin şimdi ölümede bi meydan oku ve onuda yen lütfen abi senin yeni şarkılarını dinlemek isityorum yalancı yarim hadi ayağa kalk artık dularımız seninle ALLAH ım yardım et ayağa kalksın artık abim inş ayağa kalkcaksın hadi abi

filiz kasdas IP: 88.241.61.xxx Tarih : 7.07.2007 23:53:35
her ölüm erken ölümdür. ama zaten yaşamanın amacı insan olarak birey olarak bu dünyada izler bırakmak, adını bir yerlere yazmaksa barış bunu çoktan yapmıştı. geç bulduk tez yitirdik... ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve allahtan sabır diliyorum. hepimizin başı sağolsun. barışlar bu ülkeye 100 yılda bir geliyor barışları kaybedildiğinde duyulan acı bundandır.

selen IP: 85.104.188.xxx Tarih : 3.07.2007 17:40:42
bencede gençliği ve iradesi barışı kurtaracak eski günlerdeki gibi aramıza döndürecek.

makbule IP: 88.229.203.xxx Tarih : 4.07.2007 23:52:25
acınızı en derinden duygularımızla bizde tasıyoruz.ALLAH ailesine sabır versin.onu hiç unutmayacağiz....

Burak IP: 85.104.82.xxx Tarih : 5.07.2007 20:37:45
HERKES GİBİ O DA GİTTİ.."DÜN GEÇTİ,BUGÜNÜ YAŞIYORUM,YARINIM VAR MI? ARTIK GENÇLİĞE DE GÜVENMEM,ÖLEN HEP İHTİYAR MI?"...BUNU HERKES ÇOK İYİ KAVRAMALI.EVET BELKİ ÇOK ERKEN GİTTİ AMA ALLAH'IN TAKDİRİDİR.MEKANI CENNET OLUR İNŞALLAH..

YAGMUR KAYA IP: 88.251.231.xxx Tarih : 3.07.2007 10:03:46
tüm dualarımız seninle Barış.Allah yardımcın olacaktır.

Karagöz ailesi IP: 88.231.113.xxx Tarih : 5.07.2007 11:43:19
Barış akarsunun alilesi ve çalışma arkadaşlarına Cenab-ı Allah tan sabır ve baş sağlığı diliyoruz.Üzüntümüz büyük,kalbimiz yüreğimiz dualarımız onunla...Türkiyemizin başı sağolsun. Sendin son durağı umutlarımın Seninle güzeldi bu yer bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Ne desem boş artık-SENDE GİTTİN YA! Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine başbaşayım kendi gölgemle Ne desem boş artık-SENDE GİTTİN YA! Bir ben sindiremedim yokluğunu Aslında tükendin, sende bittin ya! Bir hasretin kaldı bende hepsi bu Ne desem boş artık-SENDE GİTTİN YA! Saygılarımla...

alican erez IP: 88.245.43.xxx Tarih : 9.07.2007 23:56:51
seni özlememek eldemi ha barışım söyle ölümü asla haketmedin asla yakışmadı be barışım yakışmadı bu sefer yaptığın yanlış çok büyük wede çok acı seni hep sewdim wede hep sewicem.mekanın cennet olsun güle güle...ordakiler adına çok sewinçliyim çünkü senin gibi bir dost kazandılar ne mutluki onlara..hoşcakal barışım hoşcakal.........

derya IP: 88.245.245.xxx Tarih : 5.07.2007 10:21:46
barış mekanın cenne olsun seni unutmayacaz.o gülen gözlerin hep hafızamızda kalacak

hikmet akarsu IP: 85.99.47.xxx Tarih : 2.07.2007 16:34:05
ben abisiym arkdslar öldü malesef bu hbri size verirken gözyaşlarımı tutamıyorm öldü işte başımız sağolsun

turgut BURGU IP: 88.233.1.xxx Tarih : 3.07.2007 16:47:41
işte barış şimdi senin için en zor karar verme zamanı umarım bu kararın ailen sevdiklerin ve bizlerden yana olur çünkü biz seni hiç bırakmaya niyetimiz yok seni cok seviyoruzz bunu unutma her zaman yanındayız sevgimizle iyileş ve dön bizlere lütfeeen...

ravza yuce IP: 88.231.207.xxx Tarih : 3.07.2007 18:45:54
iyileşecegıne butun kalbımızle inanıyoruz.senın belkı otekılerden sansın yasıyo olman buda bır umuttur.sevenlerinin dualarını duyuyosun bılıyorum.senın cok küçük deolsa bır umudun var.bılıyorum.allah ım insallah o umudu en kısa zaman da verır

kübra arslan IP: 85.107.76.xxx Tarih : 2.07.2007 16:59:30
barış nolur aç artık gözlerini kalk artık!! seni bekliyoruz öylece!!! daha çok zaman var önümüsde !!! nolur kalk artık uyan:'(

meltem we gülay IP: 81.213.182.xxx Tarih : 2.07.2007 11:11:48
barışı çok sewiyoruz en ona Allah tan acil şifalar diliyoruz tüm dualarımız onunla...SENİ ÇOOOKKK SEWİYORUZ BARIŞ...

Nurettin Celiker IP: 80.171.226.xxx Tarih : 2.07.2007 03:36:00
Sevgili kardesim, hemserim senin icin gece gündüz dua edecegim insallah yeniden aramiza dönersin ve sagligina kavusursun.

mustafa IP: 88.254.126.xxx Tarih : 23.12.2007 11:47:22

ben barış akarsuyu çok seviyordum. ama onu kaybettik çok genç yasta öldü. ben onun ıslak ıslak sarkısınıııı çoook seviyordum. onun konseri vardı 1 ay önce gitcektim ama olmadı. benden barış akarsuya dualar


kenan atınbaş IP: 85.96.47.xxx Tarih : 28.07.2007 14:48:45
barışın kaza yaptıgı arabayı ben tasrlamıştım olayı duyunca çok üzüldüm .mitsubişi ailesi olarak barış akarsu ya allah tan rahmet yakınlarına baş salıgı diliyoruz.

buse inan IP: 85.103.94.xxx Tarih : 4.07.2007 13:17:48
slm adım buse 16 yaşındayım.barış abime yazdığım şiirlerimi yazmak istiyorum,onu çok seviyorum.kalbim hep onunla.ailesine yürekten sabır diliyorum. Barış... Barışım daha çok erken. Sakın bizi bırakma! Diren, çabala ve hayata dön. Seni çok seviyoruz Seni çok seviyorum... Barışım sakın ölme! Bizi terk etme. Arkandan ağlayacakları düşün, diren , çabala ve hayata dön Seni çok seviyoruz Seni çok seviyorum... Barışım sakın ölme!!! Buse İnan 01,07,2007 21:17

selahattin köse IP: 87.174.105.xxx Tarih : 6.07.2007 01:59:14
Gercekten cok üzücü bi olay cok üzüldük.yakinlarina bagissaglii diliyorum.Cok sayilir efendi bir sanatciydi.Kendisiyle konser sonrasi tesadüfen tanismistik...

efe ali IP: 85.104.111.xxx Tarih : 5.07.2007 11:48:20
barışı kaybettiğim için çok üzgünüm annesine babasına kardeşi varsa kardeşlerine baş sağlığı diliyorum bben efe

burak IP: 88.231.50.xxx Tarih : 5.07.2007 02:43:05
ben barısı cok sevıyordum.onun hayatını kaybetmesı benı heyal kırıklıgına ugrattı.ALLAH mekanını cennet topragını eksık etmesın...!ALLAH ailesıne uzun ömür versın...

sadri atli IP: 88.251.8.xxx Tarih : 1.07.2007 11:38:47
bariş akarsu abimize allahtan bol şifalar diliyoruz ailesine burdan gecmiş olsun diyoruz allah yardimciniz olsun

ümit yıldırım IP: 85.104.110.xxx Tarih : 2.07.2007 10:24:53
ben barış akarsunun biriyim Allah acil şifalar versin,dualarımız seninle.En kısa zamanda iyileşmeni ve hayranların arasına gelmeni dilerim... allah yardımcın olsun

burak alemdar IP: 88.245.206.xxx Tarih : 2.07.2007 23:28:01
BARIŞ ABİ ALLAH SANA ACİL ŞİFALAR WERSİN DÖN ARAMIZA BU KADAR SEVENİN WARKEN NEREYE BE ABİ DAHA ÇOK GENÇSİN BIRAKMA BİZİ ARK.ALLAH RAHMET EYLESİN ABİ HADİ ŞAŞIRT BİZİ BE NE OLUR AÇ GÖZLERİNİ

HATİCE ŞENLİER IP: 88.241.12.xxx Tarih : 2.07.2007 09:53:43
UMARIM EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN O GÜZEL YÜZÜNLE GÜLÜMSEMENİ TEKRAR GÖRÜRÜZ..ALLAH SENİ SEVDİKLERİNE,AİLENE VE BİZLERE BAĞIŞLASIN.DUALARIM HEP SENİNLE...

şura küçük IP: 88.231.207.xxx Tarih : 3.07.2007 19:54:07
seni seviyoruz barış abi işallah ayaha kalkarsın ve bizlerle o güzel şarkılarını söylersin

ilker IP: 88.230.248.xxx Tarih : 5.07.2007 22:44:44
MEKANIN CENNET OLSUN BARIS SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ......

ÖMER GÖKTAŞ IP: 85.110.154.xxx Tarih : 2.07.2007 19:54:18
barış abi dayan ya neden böyle yapıyorsun bize bizi çok üzüyorsun ha hadi kalkta filme devam et allahım sen çok büyüksün bizi üzme.

HACER IP: 85.99.151.xxx Tarih : 1.07.2007 18:09:35
barış akarsuya acil şifalar inşallah iyi olur ya hepimiz onu çok seviyyoruz ailesinede büyük geçmiş olsun dayanmalısın barış akarsu hepimizi üzmeye hakın yok lütfen dirençil ol hepimiz SENNNNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK SEVİYORUZ NASIL BAŞARINLA BİR YERE GELDİYSEN HEPİMİZ İÇİN DİRENÇLİ DAAHA KUVETLİ OL LÜTFEN BİZİ ÜÜZME SENİ AMA çok seviyoruz acil şifalar çok seviyoruuz

habip IP: 85.98.104.xxx Tarih : 5.07.2007 12:05:45
YA NEDEN TRAFİK KAZALARININ NEDENİNİ BULUP SORUNU ÇÖZMÜYORLAR.HEP BÖYLE SEVDİKLERİMİZİ Mİ KAYBEDECEĞİZ.LÜTFEN BİR BARIŞ DAHA ÖLMEDEN YAPILMAYAN YOLLARIMIZI YAPALIM.İNAN BENDE BARIŞ AKARSU İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.BENİM ABİM YOKTU AMA BARIŞI TANIDIKTAN ONU ABİM GİBİ SEVDİM TABİ O BENİ TANIMASADA ... BARIŞ ABİNİN AİLESİNEVE SEVENLERE SABI DİLİYORUM IĞDIR...

barış görmüş IP: 88.224.139.xxx Tarih : 2.07.2007 12:07:25
bizim bildimiz barış akarsu kolay pes etmez ve etmeyecek inşallah aramıza geri doner seni çok seviyiyoruz tüm dualar seninle :(:(:(:(

SİBEL ARMAĞAN IP: 88.224.187.xxx Tarih : 4.07.2007 18:53:32
barış abi biliomki sen güçlüsün bu akıllardaki ölüm düşüncesini kıracan ve o güzel gözlerini açaçaksın sen yardım seversin allahımda sana yardım eder umarım allahım sen büyüksün allahtan umud kesilmez sen atlatacan ve o güzül sesinle aramıza tekrara geri dönecen.selvi ablada çok ağlıo ablacım ağlama o yenecek bunları engüzel doğum günü hediyesini kendi kendine verecek seni çok seviyorum ALLAH YARDIMCIN OLSUN

HANDE TEKİN IP: 88.231.140.xxx Tarih : 1.07.2007 11:47:19
inşallah iileşir aslında barış akarsunun o kadar büyük hayranı olmama rağmen çok üzüldüm gerçekten arkadaşlarım we ben çok üzgünüz inşallah iyileşir we yalancı yarimde onu izlemeye dewam ederiz...BARIŞŞ SEWENLERİNİ BIRAKIP GİTME

şevin yıldız IP: 88.226.2.xxx Tarih : 2.07.2007 17:23:57
barış akarsu seni çok seviyoruz senin gibi sanatcı yok allahtan tek dilegim inşallah ileşirsin bize şarkılarını söylersin seni çok ama seviyoruzzzzzzzzzz

ferhat reisoğlu IP: 85.98.117.xxx Tarih : 3.07.2007 00:06:25
allahtan acil şifalar dilerim.. inşallah en kısa zaman da tekrar barışı aramızda görmek dileği ile..

YAVUZ ARSLAN IP: 85.99.251.xxx Tarih : 7.07.2007 11:52:11
abi seni cok seviyordum kaza haberide cok yıktı beni ilk defa birine bu kadar cok üzüldüm ya su anda duygularım o kadar yogunki tuslara basarken bıle cok zorlanıyorum senın gıbı canlı bır ınsanı kaybettık abı barıs abı yok abı ınanamıyorum yada ınanmak ıstemıyorum barıs abı senı cok sevıyorum barıs abı nur ıcınde yat abı yuce rabbım mekanını cennet eylesın barıs abı..................

yıldıray can IP: 88.242.13.xxx Tarih : 4.07.2007 10:23:46
bir gün iyileşip bu notumu okuyacağını biliyorum çünkü rüyamda gördüm. şimdilik uyuyorsun ama uyanacaksın. ekmiş olduğun bu sevgi tohumların yeşermeye filizlenmeye başlayarak taa ki senin beynine kadar moral ve güç olarak sana ulaşıyor ve ulaşacak hadi ne olursun başaracaksın geçmiş olsun barışcığım.

mahmut mutlu IP: 88.231.146.xxx Tarih : 1.07.2007 15:02:55
ALLAH,ım barış abiyi bize bagışla onu cok seviyoruz.. barış abim bunu yene bilir onu cok ama cok seviyorum ALLAH,ım acil şifalar ver inşALLAH EN KISA ZAMANDA TEKRAR EKRANLARDA GÖRENİLİRİZZç:(:(

melek aslan IP: 195.174.7.xxx Tarih : 2.07.2007 16:35:42
ALLAH'ım sen herşeyi bilensiz onu sevenlerine bagışla.Tek umut sensin.YARABİM ona ömür ver...:(

serap IP: 88.232.92.xxx Tarih : 6.07.2007 20:22:57
ARKADASLAR ALLAH BARIŞ AKASUYU BİZDEN DAHA ÇOK SEWIORMUS KI YANINA ALMIS AMA YANINA ALMASI ÇOK ERKEN OLDU YA DAHA 28 SINE YENI BASMISTI BIRAZ DAHA HAYATINI YASASAYDI AMASRANIN HIRCIN DALAGASI BARIS SENİ HİÇ UNUTMAYACAZ

ali akbal IP: 81.213.214.xxx Tarih : 4.07.2007 18:18:45
hadi kardeşim kalk ayaga daha sana ihtiyacımız var çocuklar için bizler için insanlık için hadi gayret barış kalk ayaga sanat için kalk senin temiz insanlara ihtiyaç var bu ülkede sanat adına insanlık adına hadi kalk barış hadi kardeşim hadi!...

aysun karakaş IP: 88.244.162.xxx Tarih : 3.07.2007 02:14:22
barşı dualarım seninle biliyorumki sen iyileşeceksin allah seni sevdiklerine bağışlasın

cemil PARLAK IP: 88.236.3.xxx Tarih : 1.07.2007 20:31:59
ya herkez çok üzgün bütün dualarımız seninle işallah hemen iyleşirsin allahım sana yardım etsin allaha emanet ool

Ecenur AYDIN IP: 88.255.50.xxx Tarih : 5.07.2007 12:49:47
ALLAH'tan ailesine başsağlığı dilerim mekanı CENNET olsun oradada güzel dostluk- lar edinsin

sibel fatoş IP: 88.227.32.xxx Tarih : 2.07.2007 17:55:01
Barış abi seni çok seviyoruz herşeye rağmen dualarımız seninle yap bir mucize ac şu güzel gözlerini dön aramıza bunları yeneceğinden eminiz ALLAH YARDIMCIN OLSUN SENİ ÇOK SEVİYORUZ HADİ BARIŞ ABİ..........

emrah sevinti IP: 88.252.23.xxx Tarih : 4.07.2007 17:53:28
allahım sen barış abimize şifa ver

Bekir Doğan IP: 88.228.149.xxx Tarih : 1.07.2007 17:27:41
Allah'tan dileğim tekrar aramıza dönüp bizi o nacizane sesinden mahrum bırakmazsın yalancı yarim dizisine senden başka kimse yakışmaz bunu unutma dön aramıza..

mehtap trabzon IP: 88.228.25.xxx Tarih : 3.07.2007 18:06:21
barış abim yaşasın ALLAHIM nolur.daha çok genç biçok hayali vardır mutlaka.alma onu bu genç yaşta bu dünyadan.yaşasın nolur.ağlıyo herkes çok üzüldük.şok olduk.inanılır gibi fril.allahım acil şifalat versin..hemen iyileşmesini beklemiyoruz..ama nolur iileşsin.offff yaa.

dila kurt IP: 88.232.228.xxx Tarih : 30.06.2007 23:50:05
en kısa zamanda sağlığınıza kavuşarak, sizi ekranlarda görmek istiyoruz.Allah yardımcınız olsun,duamız ve sevgimiz sizinle,acil şifalar diliyorum.

Harun Adıbay IP: 88.228.138.xxx Tarih : 5.07.2007 23:10:43
Milyonların Sevgilisi barış akarsunun ölümü beni bizi hepimizi yıktı Onu anmak adına tüm msn arkadaslarıma barıs akarsuya allah rahmet eylesin yazdırdım Ailesine Sabır ve başsağlığımı iletirim

seher gencay IP: 88.224.50.xxx Tarih : 1.07.2007 01:15:59
inşallat en kısa zamanda iyi haberler alırız.seni çok seviyoruz.

ilknur KİIZILTAN IP: 85.104.143.xxx Tarih : 4.07.2007 10:40:01
allah acil şifalar verisn

talat ayvaz IP: 85.97.131.xxx Tarih : 2.07.2007 09:13:48
lütfen barışı yaşatın

Mccaglar IP: 88.228.95.xxx Tarih : 3.07.2007 09:49:16
Yok Be KArdESIm Bu BARIsın BASINA GELMeYEn KALMADı zATEn . . pfff :S ınsallah ıyılesır de aramıza tekrar doner DUALARIMIZ SENINLE BARIS . . . . .. Mc caqLAr . .

sibel armağan IP: 88.227.32.xxx Tarih : 2.07.2007 11:43:44
barış abi çabuk iyleş en yakın zamanda aramıza dön sen ne zorluklar atlattın bunu da atlatırsın hadi barış abi seni cok ama cok seviyoruz ARAMİZA DÖNNNNNNNNNNNN.........

mehmet balhan IP: 88.228.239.xxx Tarih : 3.07.2007 01:23:30
biliyorum sen yardımı sevenlerdesin ve allahım sana bi sans verecegini inçdenlikle inanıyorum yeterki sen güçlü ol bizleri üzme allahım lütfen sen büyüksün o yardımlarından esirgeme allahım sevenlerini ve ailesini büyk acı yaşatma allahım

özge yenialaca IP: 85.104.26.xxx Tarih : 2.07.2007 08:24:22
barış allah sana acil şifalar versin bütün dualarımız seninle barış kuvvetlisin sen bunu atlatırsın ne olur bizi üzme İNŞALLAH İYİLEŞECEKSİN SEVENLERİNİ BIRAKIP GİTME

AHMET YALVAÇ IP: 85.98.161.xxx Tarih : 1.07.2007 02:06:14
Off Abim Off İnşallah biran önce ayağa kalkarsın . Dualarımız Hep Seninle.

SENAY IP: 88.232.214.xxx Tarih : 5.07.2007 10:25:20
BEN ONU KAYBETMEDİM Kİ YA O ŞARKILARIYLA GÜLEN YÜZÜYLE HEP AKLIMDA OLACAKK SENİ SEVİYORUZ VE HİÇ UNUTMİCAZ CANIM BARIŞIM BENİM

Nilgün Güler IP: 88.70.80.xxx Tarih : 1.07.2007 18:13:08
Lütfen iles Baris sana hep Dua ediyorus.... we Allah yardimcizi olsun....

hacer bil IP: 85.104.232.xxx Tarih : 2.07.2007 16:38:16
allah yardımcınız olsun acil şifalar versin barış akarsuyu cok sevıyorum ve Allah£tan onu bize bagışlamasını istiyorum allah yardımcısı olsun inşallah en kıza zamanda iyileşir..cok uzuluyorum allah sevenlerınede sabır versın :((((

kevser IP: 88.246.89.xxx Tarih : 2.07.2007 16:34:55
sana hep dua ediyorum barış bir an önce iyileşip aramıza dönmeni istiyoruz,lütfen dayan ve en kısa zamanda iyileş .dualarımız seninle...

Funda IP: 88.241.206.xxx Tarih : 1.07.2007 23:00:52
Acil şifalar kardeş. Lütfen bu dünyayı henüz terk etme. Anneciğini henüz bırakma. Daha çok erken. Daha yapacağın çok iş var. Seni çok seviyoruz.

sezinsarısoy IP: 88.232.120.xxx Tarih : 4.07.2007 08:43:03
hadi barıs uyan artık nazın ıslak ıslak gözlerle seni beklior........

fevzi karakaya IP: 85.105.9.xxx Tarih : 2.07.2007 09:16:27
sevgili hemşerim. dualarımız hep seninle. Allah acil şifalar versin. seni biran önce tekrar aramızda görmek istiyoruz. daha yapacak çok işin var unutma. ben feleğin şu çlarkına çomak sokayım, ben feleğin tekerine çomak sokayım, ne olur ıslak ıslak bakma öyle...

tugce yagızyılmaz IP: 85.102.65.xxx Tarih : 3.07.2007 08:19:18
barış abiye acil şifaler diliyorum seni cok sevıyoruz ve hepimiz bu durumu öğrenince üzüldük o güzel gözlerine açarak hayatına ve dizine devam et alhım sen dualarımızı kabul et

ilker damla IP: 88.253.35.xxx Tarih : 5.07.2007 00:15:04
en sevdiğim sanatçıydı çok üzüldüm allah annesine babasına sabır versin yazık oldu gencecik çocuğa mekanı cennet olsun

merwe IP: 85.107.226.xxx Tarih : 2.07.2007 16:09:57
barışa hiç bişi olmıcak o bizi bırakıp hiç biye gitmes gidems yaaaa

nur poyraz IP: 88.241.200.xxx Tarih : 2.07.2007 10:55:51
allah acil şifalar versin.umarım en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşursun.allah yardımcın olsun.

barnebas kaya" IP: 88.231.57.xxx Tarih : 1.07.2007 23:40:30
valla ne diyelim insallah ileşir ne de olsa ekran karsısındaki imajı iiy di

AHMET YALVAÇ IP: 88.232.174.xxx Tarih : 4.07.2007 23:46:13
Allah Rahmet Eylesin...Duyunca Şok Oldum abim çok özleyecez seni çok abim ÇOKKK... :'(

burcu IP: 84.177.47.xxx Tarih : 3.07.2007 22:52:47
Barisim canim benim birtanem seni coooooooook seviyorum ayaga kalkacagini biliyorum buna bütün kalbimle inaniyorum keske sana yardim edebilsem hergün her saat senin icin duva ediyorum uyanacaksin ne olur senin bu hayata yapacaklarin cok yapma bunu bizlere...........

EBUŞ IP: 88.230.68.xxx Tarih : 2.07.2007 14:44:22
barış armıza geri dönmen dualarımızla.sana hep dua edicez.aramıza diyorum çündü diziyle hep aramızda hissediyorduk seni.seni cok seviyoruz.ne olur allahım bize onu bağışla...

buğra özaral IP: 88.254.76.xxx Tarih : 3.07.2007 11:36:34
yaaaa allahım ölücem yaaaaaaaaaaa neden böle yaaaaa yaşıcak ölmicek ben inanıyorum

halil göktaş IP: 85.110.154.xxx Tarih : 2.07.2007 20:08:11
barış abi neolursun bizi terketme seniseviyorum duvalarımız seninle hemben kimin filmini izleyecem senin şakılarını duymadan bilki senin ölmöşüm sana acil şifalar neolursun ayagakalk seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

gokhan tepe IP: 85.101.34.xxx Tarih : 5.07.2007 22:17:06
slm arkadaşalar gercekten çok üzücü bi durum ama fanı dünya biri gider biri gelir bu böyledir allah rahmet eylesin alilesinede sabırlar versin................ :(:(:(:(:(:(:(:(

gökhan IP: 85.99.151.xxx Tarih : 1.07.2007 11:18:38
türkiyenin sevilen sanatçı bunuda atlatacaktır.işallah iğleşir aramıza dönmesi herkezin güçlü olması alazım her ne gerekiyorsayardım yapmaya hazırım ACİL ŞİFALAR ONA HER DAKİKA DUA EDİYORUZ EN KISA ZAMANDA İĞLEŞECEKTİR. İŞALLAH

Tarkan Temel IP: 80.216.190.xxx Tarih : 1.07.2007 22:35:48
Sevgili Dostumuz Baris. Umarim en kisa zamanda aramiza dönersin.Seni cok özluyoruz Baris.Ailece duaciniz.Ben Tarkan,esi Sultan ve ogularimiz Emre ve Sahin seni tekrar dizilerde ve sahnelerde görmek istiyoruz.Lutfen Allahim bizim sevgili Barisimizi bize tekrar ver.Ailesinede gecmis olsun.Ben inaniyorum Baris icindeki ruhunun gucuyle bunu asacaktir.Hepimiz umutla bekliyoruz.Isvecteki Turk ailelerinden buyuk sevgiler gönderiyoruz ve sifalar diliyoruz.Turkiye onun yaninda olun!

ledeyna IP: 85.106.252.xxx Tarih : 2.07.2007 15:29:56
ya ne olur yasa esım ve benım ıcımız acıyor sen ölmemelisin canım kardesımız rabbım senı ailene ve bıze bagıslasınDUALARIMIZ SENİNLE CANIM KARDESIMIZ

nathan scott IP: 88.227.39.xxx Tarih : 3.07.2007 11:07:14
ya nolur dön artık senin bizi bırakmaya hakkın yok.seni seven bu kadar kişi varken ve en önemlisi aileni ve sevdiklerini bırakamazsın.nolur artık kalk yattığın yer yakışmıyor sana senin yerin sahneler.bizi daha vazla üzme istersen.her diyor ya mucize gerek diye işte o mucizeyi gerçekleştir be abi.YETER ARTIK UYANNNNNNNNNNN

züriyet aytürk IP: 88.238.87.xxx Tarih : 1.07.2007 23:18:34
buna eminim sen bunun üstesindende geleceksin.dualarım hep seninle seni seviyorum

ayşenur ay IP: 85.102.248.xxx Tarih : 7.07.2007 15:31:34
ya barış keşke arabayı sen kullansaydın belkide kazayapmıcaktınız barış seni tahmin edemeyeceğin kadar çooooooooooook seviyorum nasıl bizi bırakıp gittin seni özleyeceğim

Cigdem cilgin IP: 88.65.95.xxx Tarih : 1.07.2007 13:15:38
INSALLAH EN KISA ZAMANDA KENDINE GELIRSIN ELIMIZDEN BISEY GELEMEMESI COK ÜZCÜ.COK ÜZGÜNM DUALARIMIZ SENINLE

ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)...! IP: 85.98.117.xxx Tarih : 10.07.2007 12:42:50
AİLESİNE BAŞSAGLIĞI VE SABIR DİLİYORUM.MEKANİN CENNET OLSUN BARIŞ AKARSU KARDESİM.(DÜNYADAKİ İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİ AYNI OLSAYDI,"DÜNYADA BARIŞ"OLURDU ŞİMDİ....!SAYGILARIMLA.ERDAL GEYİKÇİ(KÖÇEK)....!

esin ateş IP: 88.227.85.xxx Tarih : 14.07.2007 09:55:05
hep iyiler ölmek zorundamı barış ölmemeliydi yanlış adam öldü

ataman IP: 85.110.52.xxx Tarih : 1.07.2007 17:26:29
BARIŞCIM ÖLSENİZDE YAŞASANIZDA ÖLÜM MUTLAKA SİZİ BULACAKTIR UMUYORUM Kİ YAŞARSINIZ VE BU YAŞAMINIZI İSLAMLA GÜZELLEŞTİRİRSİNİZ

gökhan sevgi IP: 85.108.32.xxx Tarih : 7.07.2007 14:28:23
dostum inan sen ölmedin hala bilemiyorum ama seni bu kadar sevenlerin varken sen kolay kolay gitmezsin ben biliyorum ki hep yanımızda olacan ben bunu çok iyi biliyorum seni seviyoruz ve seni asla unutmıyacaz tüm samiyetinle bizim sevgimizi kazandın sana elveda demiyorum görüşecez

barısdelisi_nılay akarsu (içten)" IP: 88.237.29.xxx Tarih : 22.10.2007 19:25:52

askımı benım kadar hiçbir ama hiçbir hayranı sevemez... bunu herkes bılsın !! onu çok ama çok sevıyorum.. ailemden bıle çok sevıyorum.. hiçbiriniz boynunuza barısımın b harfini almaz koluna barıs yazan bileklik almaz..odasını barısın posterleri ile doldurmaz ..bilgisayrında 1340 tane resmini bulmaz uğraşmaz bıkere.. herşyı bırakın barısı ailesınden bile çok seven olmaz ama bn bunların hepsini yaptım ..vee bunu hepiniz bılın artık barısımı benım kadar hiçbiriniz sevemezsiniz.. 109 gün oldu ama ben hala üzülüyorum ağlıyorum ..çünkü onu herkesden ve herşeyden çook ama çook sevıyorum...


guven mengucek IP: 88.247.215.xxx Tarih : 9.07.2007 19:24:17
sen o kadarcookkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum kı son nefesıme kadarsenı dınleyecem barıs abı senı hıc bır zaman unutmayacagımmmmm sen bır ıdol oldunbızım ıcın ıyıler erken olurmus dmek alla senı cook sevıyor kı yanına aldı rahat uyu lutfen sen unutulmayacaksın cennette gorusmek uzere

caglar gündogdu IP: 88.230.248.xxx Tarih : 7.07.2007 10:46:48
arkadaslar cok uzucu durumla karsılastık barıs akrsu allahtan rahmet diyorum

mehmet balhan IP: 88.229.73.xxx Tarih : 4.07.2007 00:02:18
biliyorum ki barış abi için ümütsis konuşuyorlar ama ben allahıma dua ediyorum ve inaniyorum ki o ayakalkacak ve kaldıgı yerden devem edecek neşe saçdıgı ümitlerle dolu yaşadıgı hayatına ve şunu söyleyecem devlet yetkililerine o kavşak gibi nece dolu yolar var ve bi an önce önlem almanızı isterim ki bu olay son olsun bi daha olmasın diye

selman sarı IP: 88.230.24.xxx Tarih : 1.07.2007 20:43:07
acil şifalar

SEMRA IP: 194.24.169.xxx Tarih : 1.07.2007 01:46:45
ALLAH EN KISA ZAMANDA SENİ AİLENE VE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN.....

kubilay kiraz IP: 85.104.45.xxx Tarih : 5.07.2007 00:00:38
Çok üzülüoruz Toprağı bol mekanı cennet olsun inş.

gökay okumuş IP: 81.215.24.xxx Tarih : 6.07.2007 18:48:41
barış abimi severdim ama birde kendi filmi olduğu için ben de ona bişey yazmak istiyorum onu tüm dünya seviyordu ama bende onu seviyorum yatağı cennet olsun ikimiz de ve tüm dünyanın insanıda barış abim gibi ölebilir bende onu sevdiğimden dolayı tüm arkadaşlarına özellikle annesi ve babasına allah sabır versin

ömer gök IP: 85.96.111.xxx Tarih : 1.07.2007 12:38:59
ailece acil şifalar dileriz

Te5ir Detay IP: 88.229.164.xxx Tarih : 3.07.2007 12:13:38
DUALARIMIZ BARIŞ ABİ İÇİN...İSTANBUL'DAN DOKTORLAR GİDİYORMUŞ GALİBA ... İNŞALLAH DAHA İYİ OLACAK ... DULARIMIZ BARIŞ ABİMİZ İÇİN ... DULARINIZI EKSİK TUTMAYIN...İNŞALLAH İYİLEŞECEK...ALLAH'IM SEN BÜYÜKSÜN...BİR ŞANS DAHA VER BARIŞ ABİMİZE ....

okan Dağcı IP: 88.244.72.xxx Tarih : 3.07.2007 16:47:01
barış abimciğim inşallah ileşirsin sein herkes çok seviyor sevenlerine geri gön :( SENİ SEVİYRUZ BARIŞ ABİİİİİİİİ

Ahmet SARI IP: 85.103.86.xxx Tarih : 5.07.2007 12:37:17
acı kaybımız gelcekten...okadar sevdıgım bı kısıydı dualarımız onunlaydı hep...Barış AKARSU vefat etti...herzaman bizimle olcak..ALLAH'tan rahmet diliyorum...yakınlarına ALLAH sabır versin gelçekten zor bi durum..

hasan yıldıran IP: 88.252.15.xxx Tarih : 3.07.2007 21:04:59
allahdan niyaz eder.öncelikle ailesine acil şifalar dilerim.ve barış akarsu da allahın izniyle iyileşecek.ve bütün dualarımız ona ve onun için dualarımız eksik olmuyor ve tekrardan akarsu ailesine cok geçmiş olsun ve allahdan niyaz eder acil şifalar dilerim.bi an önce iyileşmesi için dualarımız seninle

Fahrettin Özgül IP: 85.97.31.xxx Tarih : 8.07.2007 13:50:38
Allah rahmet eylesin .Aynı kazada İKİ kızımızı bir oglumuzu 6 gün arayla kaybettik. Medya başta olmak üzere kavşakta niye sinyalizasyon yok deniliyor,niçin araç kullananlara birşey denemiyor .Kaç senelik ehliyetivardı, tecrübesi neydi, şehirler arası yollardaki tecrübesi neydi, ani olaydaki refleksi nedir hiç araştırılıyormu, bu ani ölümlere agıtlar yapmanın ötesinde yapılması gerekenlere bakılsa VE EGİTİLSEK iyi olur. Sevilen kişilerin ani ölümleri bizlere gerçekleri unutturmamalı .Burada ölenleri suçlamak degil maksadım .Hep böyle oluyor üzülüyor, aglıyor ,baş saglıgı diliyoruz ama kendimizi modernleştirirken kuralları unutuyoruz .Herşey için çok ÜZGÜNÜM----Yorumum çok insanımızı rahatsız edebilir ben ölümler olmasın diye çaba sarfedilmesini istiyorum okadar.

osman boylu IP: 81.213.234.xxx Tarih : 1.07.2007 10:54:27
Allah acil şifalar versin,dualarımız seninle.En kısa zamanda iyileşmeni ve hayranların arasına gelmeni dilerim.NUSAYBİNLİ OSMAN

recep-burak-ayla IP: 88.231.50.xxx Tarih : 5.07.2007 02:35:31
Acının ne demek olduğunu çok iii bilioruz bizde 27 yaşında canımızı toprağa verdik.Barış Akarsu'nun da alesine Allah'tan sabır dileriz.EMİR BÜYÜK YERDEN..!ALLAH rahmet eylesin Mekanı CENNET olsun...

tuğba& olcay IP: 85.98.209.xxx Tarih : 4.07.2007 17:01:40
BARIŞ HER ZAMAN DUALARIMIZDA HER ZAMAN AKILLARIMIZDASIN.SENİ ÇOK SEVİYORUZ.SEN ŞU HATATTA HERŞEYLE BAŞEDEBİLEN Bİ İNSANSIN.EMİNİZ Kİ BUNUNDA ÜSTESİNDEN GELİCEKSİN.BU UYKUYU YARIDA BIRAK VE UYAN ARTIK.SEVENLERİNİN GÖZÜNÜ YAŞLI BIRAKMA.HEPİMİZİN SANA İHTİYACI VAR.O GÜZEL ŞARKILARINI TEKRAR DİNLET BİZLERE.HER ZAMAN DUALARIMIZ SENİNLEEEEEEE BİZİ BÖLE BIRAKIP SAKIN AMA SAKIN HİÇBİRE YERE GİTMEEEEEE:-(

emrah arik IP: 193.140.142.xxx Tarih : 4.07.2007 15:54:55
insallah sagligina tez zamanda kavusur.allah herkese sabrversin

sevim yeniay IP: 88.229.12.xxx Tarih : 5.07.2007 23:32:04
Sevgili Barış güle güle git uğurlar olsun yolun açık olsun allah cennet mekanı nasip etsin.Ailene kocaman sabırlar diliyorum .Sen ölmedin sonsuza dek kalbimizde yaşayacaksın .

melis uyar IP: 85.107.29.xxx Tarih : 12.10.2007 12:24:28

ahh barışım nie gittin seni çok seviorum bu yorumlara cevap alabilirsek bişi sormak istiorum hala barış akarsunun yoğun bakımdaki görüntüleri var onlar gerçekten barış akarsumu o kdr kötü ki tanıyamıorum:(:(:(:(


betül IP: 88.232.52.xxx Tarih : 3.07.2007 23:57:44
barııışşş.uçurumun kenarındasın...ama unutma uçurumun kenarında dahi olsan sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümsemelisin.gülümseyebilmek için de yaşamalısın...allah yardımcın olsun barııışş....@=@ROCK STARIM@=@ hoşçakal...ve sen de kendin için dua et...byby...:(

YASMİN DEMİRAY IP: 88.251.231.xxx Tarih : 3.07.2007 10:26:35
BARIŞ... BUGÜN GAZETEYİ İLK SAYFASINDAN YAŞAM SAVAŞINI KAYBET ÜZERE OLDUNU YAZIYOR LTF BAK PES ETME AİLENİ VE HAYRANLARINI YANLIZ BIRAKMA HERKES SENİN O HASTANE KAPISINDAN GÜLÜMSEYREK İNSANLARA EL SALLAYARAK ÇIKMANI İSTİYOR,TABUTDA DEĞİL.. LTF PES ETME BARIŞ DUALARIMIZ SENİNLE...

Ecenur AYDIN IP: 88.255.50.xxx Tarih : 2.07.2007 10:36:49
ALLAH'tan acil şifalar diliyorum umarım çabuk iyileşir tekrar seni dinlemeye devam ederiz. Dualarımız Seninle

eda IP: 83.219.107.xxx Tarih : 2.07.2007 01:38:12
hadi baris dayan birazda allahim insallah yaninda senle dualarimiz senle baris insallah iyi olursun

özge bekiroğlu IP: 88.230.28.xxx Tarih : 10.07.2007 16:53:27
barış seni çoooooook seviyoruz.allah mekanını cennet eylesin.ailene ve tüm akrabalarına sabırlar dilerim.......

BİRKAN AKBABA IP: 85.110.61.xxx Tarih : 5.07.2007 15:08:45
barış senin için çok dua ettim tabiki ben gibi bütün sevenlerin ama başaramadık .demekki allah seni bizim sevgimizden daha çok seviyomuş.biz sevenlerin bu kadar üzülmüşken yakınların kimbilir ne durumda allahtan onlara sabır diliyorum.barışcım sanada allah rahmet eylesin.çok üzgünüm. kdz.ereğli

seda karabacak IP: 85.102.196.xxx Tarih : 1.07.2007 19:23:50
İnsallah Cabuk zamanda iyileşirsin. Gercekte cok üzüldüm. ALLAH ACİL SİFALAR VERSIN VE SENI AİLENE BİZ SEVENLERINE BAĞIŞLASIN ABICIM... DUALARIMIZ SENINLE!!!!

funda :( IP: 88.227.58.xxx Tarih : 4.07.2007 11:57:07
allahım nolur barışı ailesine ve sevenlerine bağışla o çok genç daha nolur geri dön barışş

kaan NAZLI IP: 88.229.28.xxx Tarih : 8.07.2007 15:09:16
barış akarsu seni unutmayacağız sen bu bayrağı burda bıraktın biz alcaz ve devam edecez sen yerinde iyi uyu kalbimiz seninle

arzu IP: 88.254.110.xxx Tarih : 26.09.2007 13:49:39

yapmayacaktın barısım bızı bırakıp gıtmeyecektın anlamadım kı doyamadımkı sana cok ozluyorum saclarını gozlerını gulusunu... ama bılıyorum onlar guzel bır ruyaydı ve sımdı uyandık... oralarda dıkkat et kendıne guzel gozlum sana burda bakamadık emınım orda mutlusundur...


fırat badıl IP: 85.101.102.xxx Tarih : 11.09.2007 15:28:01

hepimiz bası saolsun bütün barıs akarsu ailesine basları saolsun


eren yıldız IP: 85.106.155.xxx Tarih : 3.07.2007 18:33:55
işallah yaşamını yitirmez allahtan acil şifalar diliyorum allah onu sevdiklerine bağışlasın

seda IP: 81.215.82.xxx Tarih : 7.07.2007 01:35:43
allahım sen barışı yanına aldın. mekanın cennet olur inşallah barış. sen hep gönlümüzde olacaksın keşke böyle olmasaydı normal hayatında da bir melektin şimdide gerçekten bir melek oldun seni seviyoruz hep kalbimizde yaşayacaksın seni asla unutmayacağız

marleen byte IP: 85.108.31.xxx Tarih : 3.07.2007 16:40:34
Ben inanıyorum başaracak, Dualarınızı eksik etmeyin yeter ki.. Allah'ım sen yardım et.. En yakın zamanda aramıza döner inşallah.. Barış Seviyoruz Seni...

erdi IP: 88.230.25.xxx Tarih : 2.07.2007 22:04:55
BARIŞ ŞUAN AZRAİL'LE SAVAŞIYOR VE BU SAVAŞI KAZANACAĞINDAN DA EMİNİM BARIŞ BU SAVAŞI KAZANIP ARAMIZA GERİ DÖNECEK

irem sayın IP: 88.243.249.xxx Tarih : 14.06.2008 14:55:32

barış akarsunun öle bi özelliği varki bunu hala kimse anlamış diiil evt öldü barış abimiz öldü bn 11 yaşındayım ama onun çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviorum artık onun ismin, ağaçlara kazıdım ağlıyorum hergün ve inanıyorum o ölmedi ölemez o bnm abim onu hiç gerçekte görmesemde o bnm abim artk bunu anlayın o ölmediiii bn hala öle düşünüorum gaetecilerin bize yalan yaptığını şaka yaptığını sanıorum sanırım gerçek neyse onu çok seviorum acil şifalar diliorum bnmle bunun hakkında yorum yapmak isteğenler msn me buyursunlar akarsum-abicim@hotmail.com


elif kartal IP: 85.102.104.xxx Tarih : 29.03.2008 17:58:35

aşkım seni çok seviyoruz.swen bizim bi tanemizdin.hala öylesin.aşkım herşey senin için . seni çok seviyoruz.


ece yılmaz IP: 85.102.243.xxx Tarih : 21.01.2008 13:49:25

barış akarsu yasasın dedık yasamadı allah onu yanımızdan cok erken aldı cok ama elımızden aglamak sarkılarını dınlemek dua etmekten baska bıs egelmez ve kabrını zıyaret etmıyı unutmayın bartın ve ılcelerın yasayan ınsanlara dıyorum senı cok sevıom barıs akarsu


cemre büyükbaş IP: 85.104.168.xxx Tarih : 15.01.2008 16:30:27

barış akarsunun ölümü aklımızdan gitmeyecek biliyoruzz ama onu unutmayacağız kalbimizdesin barışş seni çokk seviyoruzzz sen şu an hayatta olmaya bilirsin ama bizi duyduğuna inanıyoruzzz:(


nermin can IP: 85.100.203.xxx Tarih : 20.12.2009 11:40:41

o benim bitanemdi onu cok ozluyorum askım benım senı cok sevıyorum barış abım