15
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

"Çığlık" maskesiyle kuyumcu soydular

Güneşli’de "Çığlık" filminin ünlü maskesiyle bir kuyumcuya giren 4 kişi, 150 bin YTL değerinde 6 kilo altınla kaçtı. Soyguncular, kuyumcunun arkalarından açtığı ateşe rağmen kaçarak izlerini kaybettirmeyi başardılar.

YÜZLERİNİ "Çığlık" filminin ünlü maskesi ile gizleyen silahlı dört kişi, dün Güneşli’deki Cihan Kuyumculuk’a girdiler. Silahlarını çekerek 37 yaşındaki 3 çocuk babası Kuyumcu Naim Bozkurt’u yere yatıran soyguncular, tezgáhta bulunan ve değeri yaklaşık 150 bin YTL’yi bulan 6 kilo altını alarak dışarıda kendilerini bekleyen araca bindiler.

Kimlikleri henüz belirlenemeyen soyguncular kaçarken çekmecede bulunan ruhsatlı silahını kaparak dışarı çıkan kuyumcu Naim Bozkurt, hızla uzaklaşan aracın ardından 3 el ateş etti. Ancak kuyumcu Bozkurt’un silahından çıkan mermiler çevredeki otomobillere isabet etti.

Bozkurt’un ihbarı üzerine, polis, kayıplara karışan soyguncuları yerden ve havadan da helikopterlerle aramaya başladı. Soyguncuların kuyumcudan kaçtığı araç Sefaköy’de terk edilmiş halde bulundu. Soyguncuların buradan da Şahin marka başka bir araçla kaçtıkları belirlendi. "Çığlık" maskeli soyguncuları yakalamak için operasyonları sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2007 Cumartesi 10:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?