16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

1 polis şehit oldu,2 polis yaralandı

Tekirdağ'da "adam yaralamak ve çek-senet tahsilatı" olaylarına karıştığı iddia edilen 2 zanlıyı gözaltına almak isteyen polise, zanlılardan birinin babasının ateş açması sonucu 1 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da "adam yaralamak ve çek-senet tahsilatı" olaylarına karıştığı öne sürülen, Gökhan U. ve Rıza A'nın, Aydoğdu Mahallesi Çiğdem Sokak 65 numaralı evde kaldığı ihbarını aldı. Olay yerine giden ekipler içinde yer alan polis memuru Metin Ak, Fuat Biçer ve Ahmet Ertan, Gökhan U. ve Rıza A'yı gözaltına alarak ekip otomobiline bindirmek istediler.

Bu sırada Mesut A'nın babası Rıza A'nın tabancayla polislere ateş açması sonucu polis memuru Metin Ak (29) karın bölgesinden ağır, diğer memurlar Fuat Biçer ve Ahmet Ertan ise çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Ak, kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesinde şehit oldu. Biçer ve Ertan'ın hayatı tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin aynı hastanede sürdüğü belirtildi.
a.a
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 09:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
leyla yavuz IP: 88.247.36.xxx Tarih : 3.03.2007 14:45:07
neden yanlış yapılan şeyler kabullenılmıyor.zanlının babası oğlunun yanlış yapmasını kabullenememiş ki bu olayı yapmış.ölümüne sebep olduğu ve yaraladığı polislerın yerınde kendi evladıda olabılırdı.hepımız türk evladıyız neyın kavgasını yapıyoruz.o şehidimiz de ana baba evladı değilmi hatta belki eş belki baba!