22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

17'lik sevgilisine kocasını öldürttü

Yılbaşı gecesi evinde bıçaklanan Ali Ovacıklı’nın, eşinin birlikte plan yaptığı 17 yaşındaki sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

MALTEPE’de, kamyon şoförü olarak çalışan Ali Ovacıklı (43), 1 Ocak 2007’de evinde bıçaklanarak öldürüldü. Polis evde Ovacıklı’nın ve ikinci bir kişinin kan izlerini buldu. Cinayet gecesi Cennet Ovacıklı’nın (27) eşi ile komşu ziyaretine gittiği, Ali Ovacıklı’nın 1.5 yaşındaki bebeğin emziğini almak için eve döndüğünde cinayetin işlendiği saptandı. Polis, evin önünden 2 kişiyi alan taksi sürücüsünü plakasından buldu. Taksi sürücüsü, biri eli kanayan iki kişinin aceleyle binerek "Bizi Harem’e götür" dediğini söyledi.

9 aydır aşk yaşıyormuş

Soruşturmada, Cennet Ovacıklı’nın 17 yaşında H.K. isimli sevgilisinin olduğu ve iki sevgilinin 9 aydır aşk yaşadıkları belirlendi. Taksi şoförünün verdiği eşkále tıpatıp benzeyen H.K., Ankara’nın Altındağ İlçesi’nde saklandığı evde arkadaşı İsa İşleyen (19) ile birlikte yakalandı. Cennet Ovacık da İstanbul’da gözaltına alındı. Polis, susma hakkını kullanan Cennet Ovacıklı’nın müthiş planını ortaya çıkardı. Yılbaşı günü eşini ve çocuklarını alıp yakındaki bir komşusuna giden Cennet Ovacıklı, sevgilisine gönderdiği mesajda "Kapı açık, eve gidebilirsin" diye yazdı. Eve arkadaşıyla birlikte giden H.K., beklemeye başladı.

Üstüne atlayıp bıçakladı

Bu arada Cennet Ovacıklı, kocasına "Bebeğin emziğini gidip evden al" diyerek Ali Ovacıklı’yı ölüme gönderdi. Cennet Ovacıklı bir süre sonra, sanki merak etmiş gibi yaparak komşusuyla birlikte gittiği evde eşinin cesediyle karşılaştı. İsa İşleyen ifadesine olayı şöyle anlattı: "H.K. beni telefonla arayarak bir yere gideceğimizi söyledi. Kapı açıktı. Bana ’Sürpriz yapacağız’ dedi. Daha sonra kapı açıldı. H.K., adamın üzerine atlayarak bıçaklamaya başladı. Onu durdurmaya çalışırken elim kesildi. Sonra kaçtık. Harem’den bindiğimiz otobüsle Ankara’ya gittik." Cennet Ovacıklı ve H.K ile İsa İşleyen, Kartal Adliyesi’ne gönderildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 13 Mart 2007 Salı 15:48:15
Güncelleme :13 Mart 2007 Salı 15:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
surgunreismehmet şanalan IP: 85.104.220.xxx Tarih : 13.03.2007 17:21:58
basımıza tas yagacak taş ama dilerim ALLAH tan biden önce tv dizilerindeki has oglanların baskalarının karısında gözünün oldugu dizileri yazanların yönetenlerin basına yagsın tas türk gencligini reyting ugruna zehirleyenlerin basına yagsın taş