16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

2 kardeş bıçaklanarak öldüler

Beyoğlu’nda bir taksi durağında çalışan 2 kardeş, durak başkanıyla tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.


Taksileriyle çalıştıkları Sütlüce Taksi Durağına gelen Muhtat Köseoğlu (43) ve ağabeyi Mehmet Köseoğlu (48), durakta çalışmalarını istemediği öne sürülen durak başkanı Mehmet M ile tartıştı.


Benzer nedenlerle daha önce de tartıştıkları belirtilen bu kişilerden Mehmet M, tartışmanın büyümesi üzerine aynı durakta taksisi olan üvey ağabeyi Aziz Y’yi olay yerine çağırınca, taraflar arasında kavga başladı.


İddiaya göre, Mehmet M, kavga sırasında durağın yanındaki büfeden aldığı ekmek bıçağıyla Köseoğlu kardeşleri vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçakladı.


Durağa gelen meslektaşlarınca özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan Muhtat Köseoğlu’nun olay yerinde öldüğü belirlendi. Mehmet Köseoğlu da sevk edildiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamadı.

 
Olayı duyarak durağa gelen Köseoğlu kardeşlerin yakınları, durak ve yanındaki büfeye hasar verdi.


Evdeki ailesini de alarak kaçtığı anlaşılan Mehmet M. ile Aziz Y’nin yakalanmasına çalışılıyor.

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 18:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ülkü demir IP: 85.108.126.xxx Tarih : 7.07.2007 22:58:40
artık yeter ya 2 ay önce sütlücede arkadaşımızı bıçaklayarak öldürdüler bu ölenlerde ölen arkadaşımın akrabaları ne zaman huzur olacak bu sütlücede birilerinin artık bu olaylara dur demenin vakti geldi yasalarımız caydırıcı degil bu yüzden her eline bıçagı alan adam öldürüyor . devlet yapamıyosa biz yapıcaz başka yolu yok bunun