22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

4 bin YTL için dost katili oldu

Uşak'ın Eşme ilçesinde 4 bin YTL'lik alacağı için yakın arkadaşını, tüfekle ateş ettikten sonra gaz döküp yakan kişinin, cesedi çuval içinde toprağa gömdüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Eşme'ye bağlı Kayalı köyünde, yakın arkadaşı Süleyman Durgut'a verdiği 4 bin YTL'yi alamayan M.Ö. (29), Pekmezlik mevkisindeki piknikte parasını tekrar istedi.

Olumsuz yanıt alması üzerine Durgut'a av tüfeği ile iki el ateş eden zanlı, bir gün önce olay yerine getirdiği bidonla, arkadaşının üzerine gaz dökerek yaktı.

Daha sonra olay yerinden ayrılan M.Ö, 4 gün sonra tekrar geldiği piknik alanındaki cesedi bir çuvala koyarak, yaklaşık 500 metre ileride toprağa gömüp, üzerini traktörle sürdü.Tekrar köye dönen M.Ö, arkadaşının tarlasındaki tütün dikim işine de yardımcı oldu.

Bu sırada eşinden uzun süredir haber alamayan Selma Durgut, Eşme Cumhuriyet Savcılığına başvurdu.
Olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Süleyman Durgut'un M.Ö'ye 4 bin YTL borcu bulunduğunu öğrendi.

Bilgisine başvurulmak üzere gözaltına alınan M.Ö'nün cinayeti itiraf ettiği bildirildi.

Olayı tüm ayrıntılarıyla anlatan M.Ö'nün gösterdiği yerde toprağı kazan jandarma ekipleri, Süleyman Durgut'un çuval içindeki cesetiyle karşılaştı.

Ceset, otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
A.A.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2007 Cuma 14:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?