16
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

4 erkeğin 1 kız düellosu

4 erkek, kız yüzünden düelloya tutuştu. Gençlerden biri öldü, biri ağır yaralandı. Düelloyu kazanan katil zanlısından biri yakalandı, diğeri aranıyor.

BAĞCILAR’da, 14 Aralık 2006’da bir benzin istasyonunda müdür olarak çalışan K.Ç. (26) ile M.E. (27) eğlenmeye gitmek için kız arkadaşlarını telefonla aradı. E, kız arkadaşı H. K.(25) ile arkadaşı K. Ç.(24)’nin "Gelemiyoruz" cevabından şüphelendi. İkinci kez arayan M.E'in karşısına bu kez bir erkek çıktı ve "H’yi artık bırak. Rahatsız etme" deyince iki genç kavga için kızın evinin önünde randevulaştı.

Evinde saklanıyordu 

M.E., ile K.Ç, buluşma yerine gelen H.K, ve N.D'la kız yüzünden kavgaya tutuştu. Silahların çekildiği kavgada Çalışkan vurularak öldü, E, de ağır şekilde yaralandı. Olayı soruşturan polis, konfeksiyon atölyesi sahibi H.B'yı, Büyükçekmece’de saklandığı evde yakalandı.

Rahatsız ediyordu

Kızlarla gezmeye gittiklerini söyleyen H.B. ifadesinde, "Hatice ağlamaya başlayınca telefonu elinden alıp onu rahatsız etmemesini istedim. Ama küfür edip beni düelloya çağırdılar. Biz de gittik. Kendimizi korumak için silah çekip onları vurduk" dedi. N.D'ın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Remzi BİLGE/Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2007 Cumartesi 10:54:00
Güncelleme :6 Ocak 2007 Cumartesi 13:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?